Robbie bekarlığa veda partisindeki erkeklerin Barbie tartışmasına katılmış

Aktris bir İskoç barını ziyaret ettiği sırada bir grup erkeğin filmiyle ilgili konuşmalarına kulak misafiri olmuş

Margot Robbie, Barbie'de (Warner Bros.)

Bir bekarlığa veda partisindeki erkek grubu, Barbie'yle ilgili tartışmalarını Margot Robbie'nin bölmesiyle sürpriz yaşadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2023 yapımı filmde Mattel'in ikonik bebeğini canlandıran 33 yaşındaki Robbie, İskoçya'nın ücra bir bölgesindeki bir barı ziyaret ettiği sırada erkek grubunun son projesiyle ilgili konuşmalarına kulak misafiri olduğunu açıkladı.

Filmin, ekran oyuncuları sendikası SAG-AFTRA tarafından düzenlenen özel gösteriminde konuşan Robbie izleyicilere, "İskoçya'nın ıssız bir yerindeki bardaydım ve yaklaşık 30 dakika boyunca bekarlığa veda partisindeki bir grup erkeğin Barbie hakkında konuşmalarını dinledim, onlardan birkaç adım uzakta oturduğumu bilmiyorlardı" dedi.

Robbie, "Adamlardan biri, 'Dostum, bu kültürel bir an, bunun bir parçası olmak istemiyor musun? gibi bir şey söyledi" diye anlattı.

Diğeri de 'Asla izlemeyeceğim' diyordu ama sonunda izlemek istedi. Epey olay olmuştu.

Aktris, "Masalarına gittim ve 'Barbie'yi izlediğiniz için teşekkür ederim' dedim" diye anlattı ve grubun onun kim olduğunu anlamasının biraz zaman aldığını açıkladı. 

Robbie, "Çok komikti, kendilerini kaybettiler" diye ekledi.

Fark etmeleri tam bir dakika sürdü ve ben neredeyse kapıdan çıkıyordum ki onlar 'Aaaa' dedi.

Barbie geçen ay, Ryan Gosling'le En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, America Ferrera'yla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Film dallarında ödüllendirilmesi de dahil 8 dalda Oscar'a aday gösterilmişti.

Ancak Oscar jürisinin Robbie'nin performansını ve Greta Gerwig'in yönetmenliğini görmezden gelmesi; hayranların, rol arkadaşlarının ve hatta Hillary Clinton'ın "küçümseme" olarak algıladığı bir öfkeye yol açtı.

Robbie bu hafta Deadline'a verdiği röportajda bu haberlere yanıt verdi:

Bu kadar şanslı olduğunuzu bildiğinizde üzülmeniz imkansız.

Yine de Gerwig'in aday gösterilmemesinden duyduğu hayal kırıklığını paylaşan Robbie şu açıklamada bulundu:

Açıkçası Greta'nın yönetmen olarak aday gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yaptığı, kariyeri ve hayatı boyunca bir kez olacak bir şey.

Aktris, "Başardığı şey gerçekten de öyle" diye ekledi.

Ama tüm filmler için inanılmaz bir yıl oldu. Kültürü değiştiren, etkileyen, herhangi bir şekilde etki bırakan bir şey yapmak için yola çıktık, şimdiden bunu ve hayal ettiğimizden çok daha fazlasını yaptık.

Bu gerçekten de tüm bunların sonucunda elde edilebilecek en büyük ödül.

Robbie daha önce "Ben, Tonya" ( I, Tonya) ve Skandal'daki (Bombshell) rolleriyle 2018 ve 2020'de Oscar'da En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmişti. Bu yıl da Barbie'nin yapımcısı olarak, 10 Mart'ta düzenlenecek törende En İyi Film ödülü için yarışıyor.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU