Paul Mescal, ilişkilerinde onu soğutan özelliği açıkladı

Bu soru, 27 yaşındaki aktöre, İrlandalı rol arkadaşı Andrew Scott'la birlikte yeni filmi All of Us Strangers'ın tanıtımı sırasında soruldu

(Reuters)

Paul Mescal, pek çok hayranının kendileriyle epey benzer bulduğu ve onu partnerlerinden soğutan şeyi açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

27 yaşındaki Normal People'ın yıldızı şu sıralar 47 yaşındaki İrlandalı aktör Andrew Scott'la birlikte yeni filmi All of Us Strangers'ın tanıtımını yapıyor.

Taichi Yamada'nın 1987 tarihli Strangers romanından uyarlanan film, Andrew Scott'ın canlandırdığı Londra'nın dışında neredeyse terk edilmiş bir apartmanda yaşayan yazar Adam'ı konu alıyor. Paul Mescal'ın hayat verdiği komşusu Harry bir gece eve sarhoş dönüp onunla flört ediyor ve bu ateşli karşılaşmaları hassas bir romantizme dönüşüyor. 

Bu hafta yapılan bir röportajda Mescal'a, potansiyel romantik partnerlerin itici bulduğu, görünüşte önemsiz veya belirsiz bir özelliği tanımlamak için kullanılan bir terim olan soğumayı (ick) hangi durumlarda hissettiği soruldu.

Ladbible'a röportaj veren Mescal, "Beni ne soğutuyor biliyor musunuz? Sanırım hepimiz bunu yapıyoruz" dedi.

Eğer 'Aşağı inip ışıkları kapatacağım' deyip çok soğukkanlı davranıyorlarsa ve sonra korktukları için merdivenlerden yukarı doğru hızlandıklarını duyuyorsam, bu beni soğutuyor. Bence hepimiz bunu yapıyoruz.

Ama sanırım birini etkilemeye çalışıyor olsaydım, koşmak yerine merdivenlerden sakince çıkardım.

Röportajın başka bir bölümünde Mescal ve Scott geçen haftalarda sosyal medyada viral olan konular hakkında konuştu.

Mescal, bowlingde iyi olmanın "utanç verici" olduğunu iddia etti ve bunu sadece kendisi de kötü olduğu için düşündüğünü söyledi. 

İkili ayrıca 100 ördek büyüklüğünde atla mı yoksa bir at büyüklüğünde ördekle mi dövüşmeyi tercih edeceklerini tartıştı. Konuşulan diğer konular arasında patatesin en iyi hali ve karaokeye duydukları ortak nefret de vardı.

"Karaoke bence yasaklanmalı. Birileri her zaman biraz fazla ciddi bir şarkı söylüyor" diyen Mescal'a Scott başıyla onay verdi.

Phoebe Waller-Bridger'ın yazdığı BBC'nin hit komedi dizisi Fleabag'de "Seksi Rahip" rolüyle şöhreti yakalayan Scott, "Karaoke'yle ilgili bir tür endişe var, yani bu hiç bitmeyecek mi?" dedi.

Mescal daha önce All of Us Strangers'ın çekimleri başlamadan önce hissettiği "yoğun panik" hakkında konuşmuştu.

Filmin Londra'daki gala gösteriminde, kırmızı halıda gazetecilere konuşurken senaryoyu okudukları arasındaki "en iyilerden biri" diye tanımlamıştı.

Mescal, "Andrew [Scott] gibi oyuncularla ve Andrew Haigh gibi yönetmenlerle çalıştığınızda işiniz çok daha kolay hale geliyor" dedi.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU