The Last Of Us ikinci sezondaki en önemli karakterini resmen seçti

Geçen yılın adından söz ettiren yıldızı, dizinin yeni sezon kadrosuna katıldı

Neil Druckmann ve Bruce Straley'nin yarattığı Last of Us, Yılın Oyunu da dahil olmak üzere pek çok ödülün sahibi olmuştu (PlayStation)

HBO'nun çok sevilen dizisi The Last of Us, ikinci sezon için en önemli karakterini resmen seçti. 

2013 tarihli aynı adlı video oyunundan uyarlanan HBO dizisi, 2023'ün başlarında prömiyerini yaptı ve hem eleştirmenleri hem de izleyicileri hayran bıraktı.

Dizinin başarısı, ikinci sezon onayını da almasını sağladı. Bu sezon, oyunun 2020 tarihli ikinci bölümü The Last of Us Part II'ye odaklanacak. 

Yolları Abby'yle kesişecek 

The Last of Us'ın prömiyerini 2025'te yapacak olan ikinci sezonu, Pedro Pascal'ın canlandırdığı Joel ve Bella Ramsey'nin oynadığı Ellie'nin hastanede yaşadıkları olayların ardından Abby Anderson'la yollarının kesişmesiyle devam edecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yılın çok ses getiren bilimkurgu-korku filmi No One Will Save You'nun yıldızı Kaitlyn Dever, PlayStation oyununda önemli bir karakter olan Abby rolünü üstlenecek.

Dever'ın diziyle daha önce de bağlantısı vardı. Oyunun hayranları, Dever'ın Ellie karakterine çarpıcı benzerliği nedeniyle dizide başrolünü alması için yıllarca lobi yaptı. 

Hatta 27 yaşındaki oyuncunun rol için seçmelere katıldığı ancak yapımcıların Ellie karakteri için daha genç bir oyuncu istedikleri bildirildi. Sonuç olarak rol, 20 yaşındaki Bella Ramsey'ye gitti.
 


Dizi sorumluları Craig Mazin ve Neil Druckmann yaptıkları ortak açıklamada, "İkinci sezon için oyuncu seçme sürecimiz birinci sezonla aynı oldu: Kaynak materyaldeki karakterlerin ruhlarını somutlaştıran dünya çapında oyuncular arıyoruz" diyerek ekledi:

Hiçbir şey yetenekten daha önemli değildir ve Kaitlyn gibi beğenilen bir oyuncunun Pedro, Bella ve ailemizin geri kalanına katılmasından heyecan duyuyoruz.

The Last of Us Part II'ye göre Abby, ikinci sezonda gerçekleşecek son derece önemli olaylarda rol oynayacak. 

İntikam arıyor

HBO'nun karakterle ilgili resmi açıklamasına göre Abby, "sevdiklerinin intikamını almaya çalışırken dünyaya siyah beyaz bakış açısı sorgulanan yetenekli bir asker."

Dizinin ikinci sezonunun prodüksiyonuna ilkbaharda başlanması bekleniyor.

The Last of Us, 24 dalda Emmy'ye aday gösterildi ve teknik kategorilerinde 8 ödül kazandı.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, IndieWire, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU