The Last Of Us'ın yazarının hayal kırıklığı yaratan açıklaması aslında Ellie için iyi haber

Joel ve Ellie, The Last of Us'ın başrolleri olsa da dizinin en iyi bölümlerinden biri iki farklı karaktere odaklanmıştı

Hollywood'da devam eden grevler nedeniyle The Last of Us'ın ikinci sezonunun ne zaman yayımlanacağı belirsizliğini koruyor (HBO)

The Last of Us'ın yazarı Craig Mazin, ikinci sezon hakkında hayal kırıklığı yaratan bir açıklama yapmıştı ancak bu aslında Ellie ve hikayesi için iyi bir haber.

Naughty Dog'un sevilen video oyunu serisi The Last of Us'ın HBO uyarlaması, bir mantar hastalığı tarafından tahrip edilen bir dünyada geçiyor. Hastalık insanları, diğer insanları ısırarak döngüyü devam ettiren zombi benzeri yaratıklara dönüştürüyor. 

Dizi, hayatta kalan iki kişiyi, Joel ve Ellie'yi ABD boyunca ilerlerken takip ediyor.

Joel ve Ellie, The Last of Us'ın başrolleri olsa da dizinin en iyi bölümlerinden biri iki farklı karaktere odaklanmıştı. Dizinin ilk sezonundaki üçüncü bölüm Joel'in müttefikleri Bill ve Frank'in hayatlarını merkeze almıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bölüm, bu ikilinin nasıl tanıştığını ve kıyamet sonrası dünyada sevgiyi nasıl bulduklarını gözler önüne sererken eleştirmenlerden de tam puan almıştı. 

The Last of Us birinci sezon, insanların çoğunun canavara dönüştüğü bir ortam yaratırken, Bill ve Frank'in hikayesi genel olay örgüsünü doğrudan etkilemese bile, toplumun çöküşüyle hayatları altüst olan sıradan insanların bakış açısını sunmuştu. 

Ancak dizinin yazarı Craig Mazin, The Last of Us'ın ikinci sezonunun özel bölümler içermeyeceğini doğruladı. 

25 dalda Emmy adaylığı kazanan dizinin hayranları, ilk sezondaki 9 bölüm boyunca Joel ve Ellie'ye bağlandığı için Mazin'in kararı son derece mantıklı görünüyor.

Mazin, ilk sezonun başarısını yeniden yaratmak yerine bu başarının üzerine inşa etmeye odaklanacak. 

Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin yer aldığı dizinin yeni sezonunun, 2024'ün sonu veya 2025'in başında yayımlanması bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU