Kendini köpeğe dönüştüren Japon, gerçek bir köpekle tanıştı

Önceki aylarda Japon bir adam köpeğe benzemek için 12 bin 480 sterlin harcamıştı

Özel köpek kostümü diktirerek köpek gibi görünmek için 12 bin 480 sterlinden (yaklaşık 460 bin TL) fazla para harcayan Japon adam, gerçek bir köpekle karşılaştı ve aralarındaki tuhaf etkileşimin videosu viral oldu.

Videoda köpek, kendisine dostane bir şekilde yaklaşmaya çalışan adamı görünce havlıyor. Köpek şüpheci tavrını sürdürüp adama havlamaya devam ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birkaç saniye sonra, adamı tuhaflığıyla baş başa bırakarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Söz konusu video, adamın sosyal medya hesabında "Köpeğin gerçekçi bir köpek kostümü görünce verdiği tepki" başlığıyla paylaşıldı.

Sadece Toco adıyla tanınan adam kostümün üretimi için, film ve reklamlar için heykel ve modeller yapmasıyla tanınan Zeppet şirketiyle geçen yıl anlaşmıştı. 

Kostümün yapımı 40 gün sürmüş ve sonuç @I_want_to_be_an_animal adlı YouTube kanalında paylaşılmıştı.

Toco daha önce yaptığı açıklamada en sevdiği köpek olan collie'nin kostümünü yaptırdığını çünkü "giydiğinde gerçek gibi göründüğünü" söylemişti. Ağustosun başlarında Japon yayın kuruluşu Mynavi'ye verdiği bir röportajda şöyle demişti:

Benim favorim dört ayaklı hayvanlar, özellikle de sevimli olanlar. Bunlar arasında bana yakın büyük bir hayvanın gerçekçi bir model olacağını göz önünde bulundurarak iyi görüneceğini düşündüm ve köpek kostümü yaptırmaya karar verdim.

 

 

Böyle bir şartı yerine getirdim ve en sevdiğim köpek türü olan collie'yi yaptırdım.

Toco'nun YouTube kanalı, collie kostümü içinde yerde yuvarlandığı ve getir götür oynadığı videolarla dolu.

Toco insan kimliğini gizli tutuyor.

Yanlış anlamalara değinen Toco, kostüm giyme arzusunun köpek olarak yaşamak istediği anlamına gelmediğini açıkladı. Bunun yerine, kostümü neredeyse haftada bir kez, özellikle de evde giydiğini ve normal benliğinden farklı bir şeye dönüşüp onu somutlaştırma arzusunu ifade ettiğini açıkladı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/asia

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU