Ünlü punkçının cenazesinde Johhny Depp'e çağrı: "Amber Heard'ü affet"

Depp ve MacGowan, şarkıcı geçen hafta hayatını kaybedene kadar 30 yılı aşkın süredir arkadaştı

(Reuters)

Shane MacGowan'ın dul eşi Victoria Mary Clarke, Pogues'un solistinin cuma günü düzenlenen ve Johnny Depp'in de katıldığı cenazesinde yaptığı anma konuşmasında oyuncuyla ilgili bir anekdot paylaştı; Pogues'un solisti, Johnny Depp'i Amber Heard'ü affetmeye çağırmış.

60 yaşındaki Depp, County Tipperary'ye bağlı Nenagh'taki St. Mary of the Rosary Katolik Kilisesi'nde düzenlenen törene katılan yıldızlar arasındaydı.

MacGowan'ın 30 Kasım'da 65 yaşında ölmesine kadar Karayip Korsanları'nın (Pirates of the Caribbean) yıldızı, İrlandalı şarkıcıyla 30 yılı aşkın süredir arkadaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tabutu kilisenin dışına taşıyan tabut taşıyıcıları arasındaki Depp, cenaze töreninin İman Edenlerin Duaları bölümünde bir şeyler okudu.

Onlarca yıl süren ilişkinin ardından 2018'de Kopenhag'da MacGowan'la evlenen 57 yaşındaki Clarke anma konuşmasında, Depp'in 37 yaşındaki eski eşi Amber Heard'le arasındaki çetin yasal davaları sırasında hayatını kaybeden eşinin Depp'e verdiği tavsiyesini anlattı.
 

Johnny Depp ve Victoria Mary Clarke
Johnny Depp (solda) ve Shane MacGowan'ın dul eşi Victoria Mary Clarke (Shane MacGowan/Facebook)


Sözlerine "Umarım bunu söylememin bir sakıncası yoktur Johnny" diye başlayan Clarke, oyuncuya doğru gülümsedi.

Johnny'nin eski eşi Amber'la bir davası varken Shane seninle uzun bir konuşma yaptı, değil mi? Ve seni Amber'ı affetmeye çağırdı.

Evet, yapılacak en iyi şeyin bu olduğunu düşündü çünkü affetmeye yürekten inanıyordu.

Clarke, doğrudan oyuncuyla konuşarak şöyle sordu:

Eminim şimdiye kadar affetmişsindir, değil mi? Elbette ettin, elbette ettin.

Heard'ün kendisini aile içi şiddet mağduru diye tanımladığı ve Washington Post için yazdığı bir görüş yazısında kendisini karaladığını iddia eden Depp, 2022'de eski eşine 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı. Nihayetinde jüri, aynı yıl 2 Haziran'da Depp'in lehine karar vermişti.

MacGowan, televizyonda yayımlanan ve uluslararası ilgi gören dava sırasında Depp için bir destek mesajı paylaşarak Twitter/X'te "Dayan kardeşim, yanındayız" yazmıştı.

U2'nun solisti Bono, Nick Cave ve Bob Geldof, MacGowan'ın cenazesine katılan diğer büyük isimler arasındaydı.

Clarke daha önce MacGowan'ın ölüm nedeninin zatürre olduğunu açıklamıştı. Yıllar boyunca bir dizi sağlık sorunu yaşayan sanatçı ensefalit tedavisi gördüğü, Dublin'deki bir hastaneden kısa süre önce taburcu edilmişti.

Şarkıcının dul eşi gönderisinde "Shane cenazelerden nefret ederdi ve nadiren yaptığı birkaç istisna dışında cenazelere gitmeyi reddederdi" demişti.

Bu yüzden bu kadar çok kişinin onun cenazesine gelmek istediğini ve bu kadar çok sayıda güzel kişinin bu töreni onun ve geride kalan bizler için muhteşem, büyülü ve unutulmaz kılmak adına yüreklerini ve ruhlarını ortaya koyduğunu düşünmek inanılmaz.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU