Hayranlarını "zarifçe" geri çeviren Anne Hathaway'e övgü yağıyor

Oyuncu önceki günlerde Londra'da düzenlenen 2023 Britanya Moda Ödülleri'nin kırmızı halısında yürümüştü

(AP)

Anne Hathaway, hayranlarının fotoğraf çektirme taleplerini nazik bir şekilde geri çevirmesiyle övgü topluyor.

Yakın zamanda @scottish969 kullanıcı adını kullanan bir hayranının TikTok'ta paylaştiği videoda 41 yaşındaki oyuncunun Londra'da arabasından inerken yanında güvenlik görevlilerinin durduğu görülüyor. Hathaway'in kamuoyu karşısında göründüğü bu anlar, 4 Aralık'ta Royal Albert Hall'da düzenlenen 2023 Britanya Moda Ödülleri'nin kırmızı halısında yürümesinden birkaç saat sonra yaşandı.

Arabadan inerken Hathaway'e hayranları hızla yaklaşırken bunların aralasında elinde dijital kamera tutan biri de vardı. Öte yandan gül şeklinde kırmızı bir mini elbise ve siyah deri çizmeler giyen, Acemi Prenses'in (Princess Diaries) yıldızı teslim olmayacağını tereddüt etmeden gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoda Hathaway'in gruba ne söylediği belli değil fakat kendisiyle fotoğraf çekmeye çalışmalarını engellemek için parmaklarıyla havayı işaret ettiği görülüyor. Ellerini havaya kaldırarak hayran grubuyla kibarca iletişim kuran oyuncu, onları fotoğraf çektirmek için kendisine yaklaşmayı bırakmaya ikna ediyor. Aktris, fotoğraf çektirmeye hazır olduğunda onlara "geleceğini" söylüyor gibi duruyor. Görüntüler Hathaway'in ellerini birleştirerek "Teşekkür ederim" diye dudaklarını oynatmasıyla sona eriyor.

Hathaway'in videosu çabucak viral oldu ve 7 Aralık itibarıyla 6 milyondan fazla izlendi. Yorumlarda birçok hayran, kendisine yaklaşan hayranlarını tatlı bir şekilde geri çevirdiği için oyuncuyu övüyor.

Bir TikTokçu "Çok kibar, nazik ve sadece kendisine alan verilmesini istiyor. Çok zarif" diye yazarken başka biri de "DÜZEN dedi ve onları hemen hizaya soktu hahaha dürüstçe oynuyor" diye espri yaptı.
 


Üçüncü bir kişiyse "Bu kabalık değil, saygılı bir hanımefendi gibi davranıyor" diye yazdı.

Kaba olan, ona bu şekilde yaklaşmak.

Başkaları da kendisine yaklaşan hayranlarıyla arasına sınır koyduğu için Hathaway'i takdir etti.

Biri "Buna bayıldım, bunlar onun sınırları ve bunlara saygı gösterin" diye yazarken, bir diğeri de ona katıldı:

Anne Hathaway akbaba paparazilere karşı sınırlarını çekiyor.

Gecenin önceki saatlerinde Şeytan Marka Giyer'in (Devil Wears Prada) yıldızının frikik verme ihtimali karşısındaki tepkisi, ilişki kurulabilecek türdendi. WWD'nin Instagram'da paylaştığı videoda Hathaway'in, Britanya Moda Ödülleri'nin kırmızı halısında geniş ve derin bir bisiklet yakaya sahip, yerlere kadar uzanan beyaz bir elbiseyle poz verdiği görülüyordu.

Fotoğrafçılara gülümserken arkasını dönüp Valentino elbisesini yakasından hızla yukarı çeken Hathaway bir frikiği önlemiş gibi görünüyordu. Oyuncu kameraya dönerken o anla dalga geçmek için dilini dışarı çıkarmıştı. Instagram videosunun yorumlarında Hathaway'in bu durumu ele alış biçimi de övülürken biri şöyle bir yorum yazmışt:

Küçük bir hareketle üstünü düzeltmesi çok samimiydi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU