Ünlü sunucu ebeveynlik tartışmasının fitilini ateşledi

Hem Kelly Ripa hem de Mark Consuelos, kızlarına bu hediyeyi almaması yönünde Fallon'a telkinde bulundu

(AP)

Jimmy Fallon iki kızına Noel'de ne aldığını açıklayarak ebeveynlik üzerine bir tartışmanın fitilini ateşledi.

5 Aralık'ta yayımlanan Live with Kelly and Mark programına katılan 49 yaşındaki TV sunucusu, eşi Nancy Juvonent ve iki kızlarıyla (10 yaşındaki Winnie ve 9 yaşındaki Franny) arasındaki dinamiği anlattı. Tonight Show'un sunucusu sohbet sırasında, çocuklarının Noel'de ne istediğinden tam emin olmasa da arkadaşlarının, ebeveynlerinden telefon istediğini bildiğini paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunun üzerine ergenlik çağında üç çocuğu olan Kelly Ripa ve Mark Consuelos çifti, kızlarına telefon almaması yönünde Fallon'a telkinde bulundu.

Live'ın görüş birliği içindeki iki sunucusu "Bunu yapma" dedi. Daha sonra bu hediyenin iyi bir fikir olmayabileceğini vurgulayan Ripa şöyle ekledi:

Hayır, hayır, hayır!

Öte yandan Fallon, durumun kendi elinde olmadığını söyledikten sonra kızlarına bayramda telefon vermeyi çoktan planladığını açıkladı. Ünlü sunucu "Farkındayım ama bu gerçekleşiyor" dedi.

Bu benim kontrolüm dışında!

Fallon'un hediyesine itiraz etmeyi sürdüren Consuelos, komedyeni bunun yerine kızlarına "kapaklı telefon" almaya teşvik etti. Fallon, çocuklarının hediyesini çoktan aldığını bir kez daha doğrulayarak devam etti. Komedyen "Çoktan bitti!" diye bağırdı.

Onlara telefon aldım!

Fallon, iki kız çocuğunun ebeveyni olması hakkında yıllardır içtenlikle konuşuyor. 2020'de Fatherly'ye verdiği bir röportajda Fallon, baba olduğundan beri yaşadığı "en büyük aydınlama"nın kendisinin, "başkalarının çocuklarını" ne kadar önemsediğini görmek olduğunu açıklamıştı.

49 yaşındaki TV sunucusu "Daha iyi anlıyorsunuz" diye açıklamıştı. O zaman Fallon, Today aracılığıyla paylaşılan röportajında şöyle belirtmişti:

Çocuğum yokken restoranda ağlayan bir bebek duyduğumda 'Şu ağlamayı susturup bloğun etrafında dolaşabilir misin?' diye düşünüyordum. Şimdiyse: 'Sadece bebeği bana ver; nasıl yardımcı olabilirim? Ben de o yollardan geçtim' diye düşünüyorum.

Önceki aylarda, nadiren yaptığı bir hareketle kızlarının fotoğrafını Instagram'da paylaşan Fallon'ın gönderisinde, çocukları ve eşiyle yaptığı tatilden bir kare yer alıyordu. 4 kişilik ailenin bir iskelede gülümserken görüldüğü fotoğrafın açıklamasında komedyen, bu fotoğraflarda neden poz verdiğiyle ilgili bir espri paylaşmıştı. Sunucu, "İskelenin kuru tarafında durma şartıyla bu fotoğrafı çekmeyi kabul ettim. 2 Temmuz'unuz kutlu olsun!" diye yazmıştı.

Ripa ve Consuelo'yla sohbetinin başka bir yerinde Fallon, küçük çocuğunun doğum günü için nasıl bir parti verdiğini de anlattı.

Fallon, "Kızım, 9 yaşındaki küçük çocuklarla küçük bir doğum günü partisi yaptı. Abi, oğlanlar tam bir hayvan. Kızlarım olduğu için çok mutluyum" diye açıkladı.

Harikalar. Ve çok şirindi; pamuk şekerlerimiz vardı ve Taylor Swift eşliğinde dans ettiler ve çok güzeldi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU