Uçakta oje süren kadın yerden yere vuruldu

Memnuniyetsiz bir yolcu "Lütfen oje sürmek için tamamı yeniden dolaşıma sokulmuş havayı soluyan yüzlerce yabancıyla kapalı bir alanda kalana kadar beklemeyin" diyor

Başkalarının bulunduğu kapalı bir alanda oje sürmek uygunsuz davranış olarak görülebilir (Unsplash)

Uçuş sırasında otururken oje süren kadın internette topa tutuldu.

Adı açıklanmayan yolcunun tırnaklarına oje sürerken fotoğrafını çeken başka bir yolcu, iddiaya göre uçağa kendi birasını getirip içmesini de eleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uçuş milleri ve puanları üzerine yazan havacılık yazarı JT Genter, Twitter/X'te kadının iki fotoğrafını paylaştı; birinde kadın tırnaklarına nude oje sürerken görülüyor, diğerindeyse katlanan tepsisindeki bir kutu Bud Light bira göze çarpıyor.

 


Genter, "Oje sürenler: Lütfen oje sürmek için tamamı yeniden dolaşıma sokulmuş havayı soluyan yüzlerce yabancıyla kapalı bir alanda kalana kadar beklemeyin" dedi.

Bazılarımız zehirli kokulara karşı çok hassas. Ayrıca bilginiz olsun; uçakta kendi getirdiğiniz alkolü içmek yasal değil.

Yorum yapanlar kadının davranışı karşısında dehşete düşerken, bazıları da uçağa gizlice alkol sokulmasını destekledi.

Bir sosyal medya kullanıcısı "Bir numarada sana katılıyorum ama yapma dostum, iki numaradaki çabaya saygı duymalısın haha" dedi.

Başka biri de şöye yazdı:

Oje solumaya katlanmaktan VE bir şey söylerseniz ortalığın karışacağını bilmekten daha sinir bozucu bir şey düşünemiyorum, umarım kısa bir uçuş olmuştur.

Genter neyse ki kısa bir yolculuk olduğunu doğrulayarak "havayı seyreltmek için hava nozullarını patlatabildiğini" söyledi.

Havacılık yazarı, "Koku yüzünden resmen kurdeşen döküp nefes darlığı çekebilirim" diye ekledi.

Bir yolcunun tartışmalı davranışlarıyla kargaşaya yol açtığı ilk olay bu değil.

Önceki günlerde ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. bir uçağın tuvaletine çıplak ayakla girerek "iğrenç" bir davranış sergilemekle suçlanmıştı.

ABD'nin 35. Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni olan ve 2024 ABD başkanlık seçiminde bağımsız aday olarak yarışan Kennedy, daha önce Demokrat Parti'den yarıştığını açıklamıştı.

CNN'e göre Kennedy halihazırda anketlerde, son bir neslin bağımsız ya da üçüncü parti adaylarından daha yüksek oy alsa da uçuş adabı sosyal medyada yankı uyandırıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU