Adele mükemmel saç ve makyajın sırrını verdi

Şarkıcı, Haziran 2024'e kadar sürecek düzenli Las Vegas konserlerinin 34. haftasında

(Reuters)

Adele fanlarına hiç bu kadar bağımlı olmamıştı. Hayır, Vegas konserlerindeki sadık izleyicilere değil, sahnedeyken yüzüne üfleyen iki vantilatörüne.

Grammy ödüllü 35 yaşındaki şarkıcı, Las Vegas'taki Colosseum at Caesars Palace'ta kapalı gişe sahnelediği düzenli konserler sırasında makyajının bozulmaması için uyguladığı güzellik sırrını açıkladı.

Britanyalı şarkıcının "Easy On Me" ve "Chasing Pavements" gibi mega hitlerini coşkuyla seslendirirken daha az terlemesini ve makyajının bozulmamasını sağlamak için gösterinin yapım ekibi sahnenin önüne iki vantilatör yerleştirmiş.

Adele sahnede genellikle sarı saçlarını kabarık, kıvırcık bir fönle ya da sofistike bir topuzla şekillendiriyor. Makyajındaysa imza görünümü olan koyu dumanlı göz farı ve kalın siyah likit eyeliner kombinasyonunu kullanıyor. Yüzünde bronzlaştırıcı ve allık kullanarak kontürlü bir görünüm tercih ediyor ve nude renkli rujla makyajını tamamlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Telegraph'ın haberine göre, Adele her şeyin bozulmadan kalabilmesini sağlamak için "sahneye yerleştirilmiş iki vantilatörü" olduğunu hafta sonunda izleyicilerine söyledi.

Adele, "Bazen saçlarımın, yüzüme bir saç kurutucu tutuluyormuş gibi durduğunu görürsünüz ve bu çok zarif olur ve işime yarar. Yürekten şarkı söylemeyi seviyorum ve terlediğim için yüzüm ıslak görünebilir" dedi.

Şarkıcı, sahneye vantilatörlerin koyulmasıyla birlikte, artık setini tamamladığında bir "bıyığı" olmadığını da sözlerine ekledi.

Yani, bu çok hoş, küçük bir jestti. Benim için sahneme küçük bir vantilatör yerleştirdiler. Bu yüzden artık konseri bitirdiğimde bıyığım olmuyor.

Adele'in Las Vegas'taki mekanda yaptığı düzenli konserler Kasım 2022'de başladı. Tarihler uzatıldığı için konserlerin ikinci bölümü ocaktan 15 Haziran 2024'e kadar devam edecek.

An itibarıyla 34. hafta sonunda olan Adele ile Hafta Sonları (Weekends with Adele) kapsamında şarkıcı her cumartesi ve pazar birer gösteri gerçekleştiriyor.

Gösteriler boyunca Adele rutin olarak kişisel mücadeleleri ve hayatında meydana gelen olaylar hakkında izleyicilerine açılıyor. Geçen ay, Adele izleyicilerine kısa bir süre önce alkolü bıraktığını ve üç aydır ayık olduğunu söyledi.

 

 

Eskiden Twitter olarak bilinen X'te paylaşılan bir videoda, The Colosseum'daki konser müdavimlerine şunları söylüyor:

İçki içmeyi bıraktım... yaklaşık üç buçuk ay önce.

Bununla birlikte alkole direnmenin kolay olmadığını da kabul etti. Ünlü şarkıcı, "Bu sıkıcı. Yani, aman Tanrım, çok sıkıcı" diye itiraf etti.  

Yirmili yaşlarımın çoğunda gerçekten alkolik olmanın sınırındaydım ama alkolü çok özlüyorum. Kafeini de bıraktım.

Düzenli konserlerin bir başka gösterisinde şarkıcı, seyirciler arasında oğlunun doğumunu gerçekleştiren doktoru görünce duygulandı.

Cadılar Bayramı şovu şerefine Addams Ailesi'nden Morticia Addams gibi giyinen şarkıcı, "When We Were Young" şarkısını söyleyerek kalabalığın arasında yürürken doğum uzmanını gördü ve hemen gözyaşlarına boğuldu.

Adele performansını yarıda keserek "Yok artık" dedi.

Aman Tanrım, Colin!



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU