Hollywood'un etkili isminin oğlu tutuklandı: Korkunç detaylar gün yüzüne çıkıyor

Ceset dolu torbalardaki göbek deliğini gören işçilere "Cadılar Bayramı süsü" demiş

Cinayet şüphelisi Haskell'in 2008 ve 2010'da farklı şiddet suçlarından kaydı bulunuyor (Pixabay)

Hollywood'da birçok yıldız ismin menajerliğini de yapmış olan film yapımcısı Samuel Haskell'in oğlu, Los Angeles'taki bir çöplükte kadın cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alındı.

Çarşamba sabahı çöpleri karıştıran bir adam, 35 yaşındaki Samuel Haskell Jr.'ın Tarzana'daki evinden yaklaşık 8 kilometre uzaktaki konteynırda kadın cesedi buldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Los Angeles Polis Departmanı dün yaptığı açıklamada çöplükte bulunan cesedin, Haskell Jr.'ın 37 yaşındaki eşi Mei Haskell'e ait olabileceğini ancak kimlik tespit çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Müfettişlerin evde yaptığı aramalarda önemli miktarda kan örneği ve delil bulduğu belirtildi.

Bunun üzerine polis, Haskell Jr.'ı tutukladı.

Polis yetkililerine göre Haskell'lere ait olduğu belirlenen evde çift, üç çocuğu ve Mei Haskell'in ebeveyenleriyle birlikte yaşıyordu.

Çiftin 6, 8 ve 12 yaşlarındaki üç çocuğunun akrabalarının yanında olduğu belirtildi.

Yetkililer, geçen hafta cumartesinden bu yana kayıp olan Mei Haskell'in annesi Yanxiang Wang ve babası Gaoshan Li'yi de aramaya devam ettiklerini söyledi. 

13 Kasım'da mahkemeye çıkacak Haskell, 2 milyon dolar kefalet bedeliyle hapiste tutuluyor. 

c726c555-9b2f-4e23-8b96-e3173781e643.jpg
Mei Haskell, Yanxiang Wang, Gaoshan Li (Los Angeles Polis Teşkilatı)

 

Parçaları 500 dolar karşılığında kaldırtmak istediği iddia edildi

New York Post'ta yer alan bir iddiaya göre, Haskell Jr., cesedin konteynırda bulunmasından bir gün önce garajındaki torbaları temizlik işçilerine 500 dolara kaldırtmak istedi. 

Parayı kabul eden işçiler, her biri yaklaşık 20 kilogram ağırlığındaki poşetlerde ne olduğuna bakmak için birkaç blok öteye gitti.

WhatsApp Image 2023-11-12 at 13.11.15.jpeg
Haskell'in oğlu, kendisini yönetmen olarak tanıtıyor (Samuel Haskell Jr/Facebook)

 

İçini açtıklarında ceset parçalarını gördüğünü aktaran işçiler eve geri dönerek bu işe karışmak istemediklerini söyledi ve torbaları garaj yoluna geri bıraktı.

Göbek deliğine benzer parçalar gördüğünü söyleyen işçilere Haskell, "Bunlar sadece Cadılar Bayramı süsü" dedi.

Haskell'in söylediklerine inanmayan işçiler, iki farklı karakola giderek onu ihbar etmek istediklerini ancak dinlenmediklerini iddia etti. 

Öte yandan aynı gece inşaat işçileri polise, Haskell'in evinin yakınında siyah çantalar içinde cesede benzeyen bir şey gördüklerini ihbar etti.

Los Angeles Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre, polisler aynı gün ihbar yerine gitmişler fakat herhangi bir kanıt bulamamışlardı.

Haskell Jr.'ın babası Samuel Haskell, Hollywood'da George Clooney, Dolly Parton, Whoopi Goldberg gibi isimlerin menajerliğini üstlenmişti. Aynı zamanda yapım şirketi Magnolia Hill'in kurucusu Haskell, uzun süre Miss America'nın da başkanlığını yapmıştı.


Independent Türkçe, New York Post, New York Times

DAHA FAZLA HABER OKU