The O.C.'nin yıldızı "intikam pornosu" yüzünden yaşadıklarını anlattı

Oyuncunun eski erkek arkadaşına, yıldızın tüm müstehcen görüntülerini teslim etmesi ve ondan her zaman en az 91 metre uzakta durması söylenmişti

(AP)

Mischa Barton, eski erkek arkadaşı Jon Zacharias'ın kendisinin çıplak videolarını internette satma girişimleri üzerine verdiği yasal mücadelenin hayatının "en yorucu deneyimlerinden biri" olduğunu söyledi.

Kaliforniya'da geçen gençlik dizisi The O.C.'deki Marissa Cooper rolüyle ünlenen 37 yaşındaki oyuncu, yeni bir röportajda bu zor dönemden bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barton 2017'deki mahkeme belgelerinde, Zacharias'ın eski çifti seks yaparken kaydettiğini ve kendisinin bilgisi dışında çıplak fotoğraflarını çektiğini iddia etmişti. Davada, Zacharias'ın kasetleri 500 bin dolara satmaya çalıştığı da belirtiliyordu.

Zacharias'ın oyuncudan her zaman 91 metre uzakta durması ve yıldızın tüm müstehcen görüntülerini teslim etmesi gerektiğine hükmedilmişti.

The Sunday Times'a verdiği yeni röportajda konuşan Barton, bu yasal mücadelenin "hayatının en kötü ve en yorucu deneyimlerinden biri" olduğunu söyledi.

Oyuncu şöyle ekledi:

Dünyada bu türden bir karanlığın olduğunun farkına varmak şoke edici. Ne yapıp da bu karanlığı kendinize çektiğinizi merak ediyorsunuz.

Röportajın başka bir yerinde 2000'lerde paparaziler tarafından kovalanmasından bahseden Barton, bütün bunların "tıpkı Açlık Oyunları" gibi hissettirdiğini belirtti.

Barton şöyle dedi:

Hayatınızın geri kalanı boyunca her gün terapiye gidebilirsiniz ama özellikle 20'li yaşlarımın başında yaşadıklarımdan [kaynaklanan] belli bir travma var ve bu bir gecede geçmiyor.

Barton travma sonrası stres bozukluğundan mustarip ve kamera sesleri panik atağını tetikleyebiliyor.

Oyuncu halihazırda Amazon Prime'ın yeniden başlattığı Neighbours'da otel sahibi Reece Sinclair'ı canlandırıyor.

2003'ten 2007'ye kadar yayımlanan The O.C.'den sonraki yıllarında Barton, Dancing with the Stars'ta ve realite TV şovu The Hills: New Beginnings'te de yer aldı.

Barton, The O.C.'nin sona ermesinden bir yıl önce, 2006'da diziden ayrılmıştı. Marissa'nın bir ayrılıp bir barıştığı erkek arkadaşı Ryan Atwood'un (Ben McKenzie), Jeff Buckley'nin Hallelujah şarkısı eşliğinde Marissa'nın cansız bedenini kaza geçirdiği arabadan çıkarmasıyla Barton'ın diziden ayrılması o dönem hayranları perişan etmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU