Tecavüzden müebbet hapse çarptırılan aktör Masterson'ın 2004'te söyledikleri kan dondurdu

Artık hüküm giymiş tecavüzcünün müstehcen yorumunun ardından Conan O'Brien "Hakkında bir şeyler duydum" diyor

Danny Masterson'ın birden fazla tecavüz suçundan 30 yıl ila ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasının ardından, oyuncunun yeniden ortaya çıkan bir sohbet programı videosu yeni ve tüyler ürpertici bir hal aldı.

Video, That '70s Show'da rol alan 47 yaşındaki oyuncunun NBC'nin programı Late Night with Conan O'Brien'a katıldığı 2004'teki bir bölümden alındı. Masterson'ın hüküm giydiği tecavüz olayları bundan bir yıl önce gerçekleşmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoda O'Brien, o zamanlar 28 yaşında olan Masterson'a o bölgeden olmasına rağmen neden artık Long Island aksanı olmadığını soruyor. Masterson da ona aksanın "doğal bir şekilde kaybolduğunu ve bazı kelimelerle ilgili elinden bir şey gelmediğini" söylüyor.

Netflix komedisi The Ranch'te rol alan komedi dizisi oyuncusu daha sonra oyuncu arkadaşı Bodhi Elfman'ın, sesiyle "hep alay ettiğini" söyleyerek Elfman'ın kendisi hakkındaki bir taklidini yapıyor. Masterson, "Merhaba, benim adım Danny Masterson, testislerime dokunmak ister misin?" diyor.

Burada kafası karışan O'Brien "Peki neden başkalarından bunu yapmasını istiyorsun? Bu daha önemli bir soru" diye soruyor. Masterson ise şöyle cevap veriyor:

Yani bunlara sahipsin, ne demek istediğimi anlıyor musun? Herkes avuçlamalı.

Espriyi devam ettirdiği düşünülebilecek O'Brien bir duraksamanın ardından "Hakkında bir şeyler duydum. Ve yakında yakalanacaksın. Yakalanacağını biliyorum" diyor. Masterson hiç tereddüt etmeden karşılık veriyor:

Yakalanacağım.

Masterson, 7 gün süren görüşmelerin ardından 31 Mayıs'ta 7 kadın ve 5 erkekten oluşan jüri tarafından iki kişiye zorla tecavüz etmekten suçlu bulunmuştu. Los Angeles Yüksek Mahkemesi Yargıcı Charlaine F. Olmedo, yeni bir duruşma talep eden savunma başvurusunu reddettikten sonra 7 Eylül Perşembe günü hükmü vermişti.

Yargıç Olmedo şöyle demişti:

Sayın Masterson, buradaki mağdur siz değilsiniz. 20 yıl önceki eylemleriniz başka bir kişinin seçme imkanını ve sesini elinden aldı. Bundan 20 yıl önce yaptıklarınız suçtu ve bu yüzden buradasınız.

 

Danny Masterson 2 kadına tecavüzden 30 yıl ila ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.... Conan biliyordu


Masterson 30 yıl hapis yattıktan sonra şartlı tahliye edilmeye uygun olacak.

The Independent yorum için O'Brien'la temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU