Meghan Markle neredeyse hem rolünü hem de Prens Harry'yi ünlü oyuncuya kaptıracaktı

Markle, Prens Harry'yle ilişkisi başlayınca 7 sezon boyunca rol aldığı diziden ayrılmıştı

9 sezon boyunca devam eden Suits'te Markle'ın yanı sıra Gabriel Macht, Patrick J. Adams ve Rick Hoffman da rol almıştı (USA Network)

Suits'te Rachel Zane rolünde Meghan Markle'dan başkasını hayal etmek zor olsa da dizinin oyuncu kadrosunda neredeyse başka bir ünlü oyuncu yer alıyordu. 

Markle, 7. sezonun finalinde, Britanya kraliyet ailesiyle artan bağı nedeniyle diziden ayrılmıştı. Aktris o sırada Prens Harry'yle çıkıyordu ve nişanlanmaları Suits'ten ayrılması gerektiği anlamına geliyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rachel, Suits'in ilk sezonunda stajyer avukat olarak işe başlamış ve Mike Ross'la bağ kurmuştu. Dizi boyunca Columbia Hukuk Fakültesi'ne girmesi, baro sınavını geçmesi ve lisanslı bir avukat olmasıyla kariyeri gelişmişti.

Dizinin sonlarında Rachel ve Mike evlenmiş ve Seattle'a taşınmış, çift bir hukuk firmasının başına geçme fırsatını yakalamıştı. Ancak, Rachel başka bir oyuncu tarafından canlandırılsaydı yolculuğu çok farklı olabilirdi.

Doctor Who'yla yıldızı parladı

Ünlü oyuncu Jenna Coleman da Rachel Zane rolü için seçmelere katılmıştı. Ancak seçilemedi ve rolü Meghan Markle aldı. 

Suits için seçmelere katıldıktan sonra Coleman, 2012'de Britanya yapımı Doctor Who'da Clara Oswald rolünü üstlendi. Aktris ayrıca Victoria, The Serpent, Senden Önce Ben (Me Before You) ve The Sandman'de de rol aldı.

Adı Prens Harry'yle anılmıştı

Jenna Coleman'ın Suits'te neredeyse Rachel Zane'i oynayacak olması, Prens Harry'yle arasındaki yakınlaşma söylentileri nedeniyle daha da ilginç bir hal alıyor. 

Vanity Fair'e göre Coleman ve Prens Harry, Markle'la tanışmadan bir yıl önce 2015'te yakınlaşmıştı. Söylentiler, ikilinin hiçbir zaman resmi olarak çıkmadığını ancak arkadaştan daha fazlası olma potansiyelleri olduğunu ima ediyordu. 

Sonuç olarak Coleman, Suits'teki Rachel rolünü alamasa da kariyerinde tırmanmaya devam etti. 

37 yaşındaki Britanyalı oyuncu, 15 Eylül'de yayımlanması planlanan Amazon Prime dizisi Wilderness'ta rol alıyor.


Independent Türkçe, Vanity Fair, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU