Yaşlanmamak için "her şeyi bir kez deneyen" Jennifer Aniston, yüzüne somon spermi sürmüş

Denediği en tuhaf tedavileri anlatan 54 yaşındaki oyuncu, genç görünümünün gerçek sırrını açıkladı

Aniston, Today'e verdiği röportajda temiz beslenmeye, su içmeye, uykuya öncelik vermeye, meditasyon ve egzersiz yapmaya odaklandığını söylemişti (AP)

Wall Street Journal'a samimi açıklamalar yapan Jennifer Aniston, geçmişte genç görünümünü korumak için ne kadar şaşırtıcı yollara başvurduğunu açıkladı. 

Gelmiş geçmiş en iyi sitcomlardan biri olarak gösterilen Friends'in 54 yaşındaki yıldızı, yaşlanma karşıtı teknikler söz konusu olduğunda, bir estetisyenin önerdiği somon spermiyle yüz bakımı da dahil olmak üzere, her şeyi en az bir kez denemeye istekli olduğunu itiraf etti.

Aniston, Wall Street Journal'a verdiği röportajda somon sperminin etkinliği konusunda şüpheleri olduğunu açıkça belirtti: 

Her şeyden önce 'Ciddi misin?' dedim. Somon balığının spermini nasıl elde ediyorsunuz?

Hollywood yıldızı, denediği yüz bakımının, cildinin gençlik ışıltısını iyileştirmek adına hiçbir şey yapmadığını hissettiğini de itiraf etti.

Aniston, yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için haftalık peptit enjeksiyonlarından yardım aldığını açıklayarak şöyle dedi: 

Geleceğin bu olduğunu düşünüyorum.

Somon spermi, Kore güzellik bileşeninin olmazsa olmazı olarak nitelendirilirken hücre döngüsünü artırma, kolajen üretme, pigmentasyon ve enflamasyonu iyileştirme vaadiyle güzellik merkezlerinde sunuluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aniston'ın hayranları, Friends'deki Rachel Green rolüyle dünya çapında üne kavuştuğundan beri oyuncunun güzellik ve diyet sırlarını merak ediyor.

Sıkı bir fitness rejimi uygulayan Aniston, pazar günleri diyetini bozarak ev yapımı hamburgerlerin tadını çıkarmak için arkadaşını davet etmeyi sevdiğini de açıkladı.

Aniston, konu yemek olduğunda kötü bir alışkanlığı olduğunu da itiraf etti: Her şeyi aşırı tuzlama eğilimi.

Amerikalı oyuncu, zayıflama hevesinin yeme alışkanlıklarını etkilemesine izin vermediğini de sözlerine ekledi:

Bunlar beni ilgilendirmiyor. Çünkü bunların ne olduğunu biliyorum. Sadece kalori almak, kalori vermek.


Independent Türkçe, Daily Mail, Wall Street Journal

DAHA FAZLA HABER OKU