Kate Middleton, Prens Harry'yi "gece geç saatlerde gizlice arıyor"

Kimliği gizli tutulan kaynağın iddiasına göre Kate, kayınbiraderi için çok üzülüyor

Prens Harry, 2020'de Kaliforniya'ya taşındığından beri Birleşik Krallık'a sadece birkaç kez geri döndü (AP)

Birleşik Krallık'ta yayımlanan Closer Weekly'nin haberine göre, 41 yaşındaki Kate Middleton, kayınbiraderi Prens Harry'yi gece geç saatlerde arayarak kraliyet ailesiyle bozulan ilişkisini düzeltmek için "nazik bir jest" yapıyor.

Kimliği açıklanmayan bir kaynak geçen hafta gazeteye yaptığı açıklamada, "Kate, Harry'yle temasa geçerek ona moralini yüksek tutmasını ve bu geçici anlaşmazlıklarla ilgili fazla endişelenmemesini söyledi" dedi.

Kaynak ayrıca, ailevi çalkantılar boyunca Middleton'ın Harry'yle ilişkisinin "sağlam kaldığını" da iddia etti.

Kaynak sözlerine şöyle devam etti: 

Şu anda onun için çok üzülüyor. Onun tüm bu tatsızlıkları yaşadığını görmek çok zor ve özellikle de Harry'nin duruşmasının evlerine bu kadar yakın bir yerde gerçekleşmesi yüreğini burkuyor.

38 yaşındaki Harry, yıllar önce gazetecilerinin telefonunu hack'lediği iddiasıyla ilgili Britanya'nın Daily Mirror gazetesine karşı ifade vermek için haziranda Londra'yı ziyaret etmişti.

People'ın aktardığına göre, kendisine karşı bilgi toplamak için "yasadışı yöntemler" kullandığı iddiasıyla tabloid gazetelerinin yargılamasına geçen ay izin verildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yargıç, Harry'nin iddiasının kapsamını daraltsa da duruşmanın ocakta görülmesine karar verildi.

Harry ve 42 yaşındaki eşi Meghan Markle son aylarda, yaklaşık 20 milyon dolarlık anlaşma imzaladıkları Spotify'la işbirliklerini noktalamak da dahil olmak üzere bazı hayal kırıklıkları yaşamıştı.

Harry'nin ailesiyle zaten bir süredir sıkıntılı olan ilişkisi, ağabeyi Prens William'ı "baş düşmanı" olarak lanse ettiği anı kitabı Yedek'in (Spare) ocakta yayımlanmasının ardından daha da gerilmişti.

Harry ve Meghan, geçen yıl kraliyet görevlerinden neden geri çekilmeye karar verdiklerini anlatan bir Netflix belgeseli yayımlamıştı.

Closer Weekly'nin kaynağına göre, Middleton'ın kayınbiraderine zeytin dalı uzattığı iddia edilse de bu, Prens William'ın henüz bunu yapmaya hazır olduğu anlamına gelmiyor.

Kaynak, "Açıkçası bu, diğer üst düzey kraliyet mensuplarının birçoğu ve özellikle de henüz Harry'yle barışmak için hazır olmadığını net bir şekilde ifade eden William arasında son derece hassas bir durum" dedi.

Middleton'ın Harry'nin kendisini hâlâ önemseyen insanlar olduğunu bilmesini istediğini belirten kaynak, sözlerini şöyle noktaladı:

Ancak Kate iletişim hatlarını açık tutmak ve William da dahil, tüm aileyle uzun vadeli barışın yolunu açmak istiyor.


Independent Türkçe, New York Post, Closer Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU