Musk'la dövüşüne hazırlanırken bahçesine ring koyan Zuckerberg'ün eşi pek mutlu değil

Teknoloji milyarderlerinin kafes dövüşünde karşı karşıya geleceği söylentileri dolaşıyor

(AP)

Elon Musk'la olası kapışması öncesinde antrenmanlarını artıran Mark Zuckerberg, bahçelerine bir dövüş kafesi kurmasının ardından eşinin tepkisini paylaştı.

Önceki günlerde Zuckerberg, eşi Priscilla Chan'le bir konuşmasının ekran görüntüsünü paylaştı. Bu konuşmada Chan'e "arka bahçeye koyduğu sekizgen ringi görüp görmediğini" soran Zuckerberg, "Harika görünüyor" diye ekledi.

Öte yandan pek mutlu görünmüyen Chan şöyle yazdı:

İki yıldır o çimler üzerinde çalışıyorum.

Teknoloji milyarderi sosyal medya hesabından bir anket paylaşarak 12,3 milyon takipçisinden UFC sekizgeni diye adlandırılan kafesin kalması ya da çimlerin kurtarılması yönünde oy kullanmasını istedi.

UFC dövüşçüsü Gilbert Burns ise kendisini, Zuckerberg'le antrenman yapmaya davet ettirdi. Zuckerberg kısa süre önce de dövüş odaklı bir spor salonunda ortasıklet şampiyonu Israel Adesanya ve tüysıklet şampiyonu Alexander Volkanovski'yle birlikte fotoğraflanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

39 yaşındaki Zuckerberg, Adesanya'nın Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına "Sizinle antrenman yapmak onurdur beyler!" diye yorum yapmıştı.

Teknoloji milyarderinin, Tesla'nın kurucusu Musk'la yapacağı söylenen kafes dövüşü öncesinde antrenmanlarını iki katına çıkardığı anlaşılıyor.

Meta'nın Twitter'a (artık X) rakip bir uygulama geliştirdiğinin bildirilmesinin ardından Musk, Zuckerberg'le "kafes dövüşüne hazır olduğunu" söylemiş, bu da sosyal medyada iki girişimci arasında birbirleriyle dövüşmeyi kabul etmeleriyle sonuçlanan bir atışmayı tetiklemişti.
 

Mark Zuckerberg
Zuckerberg'ün evlerine bir UFC sekizgeni kurma kararından eşinin hoşnut olmadığı anlaşılıyor (Instagram/zuck)


Daha sonra Meta, Instagram'a bağlı metin tabanlı bir sosyal medya uygulaması olan Threads'i piyasaya sürmüştü.

Zuckerberg'ün evinin içine UFC sekizgeni kurduğunu paylaşmasından birkaç gün sonra Musk, dövüşlerinin X üzerinden canlı yayımlanacağını duyurdu.

52 yaşındaki girişimci, "Tüm gelir gaziler için hayır kurumuna gidecek" dedi.

Musk bunu takip eden bir paylaşımında takipçilerine, Zuckerberg'le dövüşüne "gün boyu ağırlık kaldırarak" hazırlandığını söyledi.

Egzersiz yapmaya zamanım yok, o yüzden ağırlıkları işe getiriyorum.

Zuckerberg'le dövüşünün amacının ne olduğuna dair bir X kullanıcısına yanıt veren Musk, "Bu savaşın medeni bir hali" dedi.

Erkekler savaşı sever.

 


Zuckerberg ve Musk arasındaki nakavt maçına ilişkin haberler başlangıçta inanılmayacak kadar tuhaf görünse de Facebook'un kurucusunun sözcüsü bunları yalanlamayı reddederek "Haberler gayet açık" diye eklemişti.

Önceki aylarda ilk kez Brezilya Ju Jitsusu turnuvasında yarışan Zuckerberg, iki madalya kazanmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU