50 Cent hayranlık duyduğu oyuncuyu açıkladı: "Sonsuza dek seksi kalacak"

Helen Mirren, 78 yaşında

Mirren, 2006 çıkışlı Kraliçe'de geçen yıl hayatını kaybeden Britanya Kraliçesi II. Elizabeth'i canlandırarak Oscar kazanmıştı (Reuters)

"50 Cent" sahne adıyla bilinen rapçi Curtis Jackson, hayranlık duyduğu ünlünün 78 yaşındaki Helen Mirren olduğunu açıkladı. 

ABD'nin tanınmış erkek dergilerinden Men's Health'e konuşan 48 yaşındaki Jackson, Oscar ödüllü oyuncuyla ilk kez 2017'de Monako'daki Monte Carlo Televizyon Festivali'nde tanıştığını belirtti.

2003'te Get Rich or Die Tryin' albümüyle çıkış yaparak büyük başarı yakalayan ABD'li rapçi, Mirren'a duyduğu hayranlığı şöyle anlattı: 

Çok seksi. Size baktığında 'Has**tir' dedirtir. Kaç yaşına geldiği umrumda değil. Milletin ne dediğini de sallamıyorum. O gerçekten seksi.

Mirren için "kraliçe" diyen 50 Cent, "Mesele kendine duyduğu güven ve bunca yıldır elde ettiği başarılar. Sonsuza dek seksi kalacak" diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rapçi, Mirren'ın eşi Taylor Hackford'ın da bu seksiliğin farkında olduğunu söyleyerek, "Sizin gördüğünüz şeyi o da görüyor. Mirren'ın seksi olduğunu fark ediyor" dedi. 

Jackson, gişede hasılat rekoru kıran Barbie'deki hikaye anlatıcısı rolünü üstlenen Mirren'a hayranlığını 2019'da da dile getirmişti. 

Ünlü talk show sunucusu Conan O'Brien'ın programına katılan rapçi, Mirren için "Bana baktı ve gözlerinde ilginç bir şey vardı. Ne kadar seksi olduğunun bilincinde ve bunu bilerek gözlerinize bakıyor" demişti.


Independent Türkçe, New York Post, Men's Health

DAHA FAZLA HABER OKU