Margot Robbie'nin kişisel antrenörü, Barbie oyuncularını nasıl forma soktuğunu açıkladı

David Higgins'in müşterileri arasında Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson da var

Barbie'nin senaryosunu Greta Gerwig ve Noah Baumbach kaleme almıştı (Warner Bros)

Margot Robbie'nin kişisel antrenörü, Greta Gerwig'in yeni filmi öncesinde Barbie'nin ünlülerle dolu kadrosunu nasıl forma soktuğunu açıkladı.

Londra'da yaşayan Avustralyalı, 2015'ten bu yana Robbie'yle çalışıyor. David Higgins, Ryan Gosling, Emma Mackey ve Simu Liu da dahil olmak üzere Barbie'deki birçok yıldızın vücutlarını şekillendirmek için imza attı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson'ı da müşterileri arasında sayan kişisel antrenör, yıldızların Barbie ve Ken bebekleri gibi görünmelerine yardımcı olmak için pilates, grup egzersizleri ve ağırlık antrenmanı kullandı.

GQ'ya konuşan Higgins, daha önce Marvel'ın Eternals ve DC'nin Adalet Birliği (Justice League) gibi filmleri için oyuncularla grup halinde çalıştığını ve bunun "farklı fitness seviyeleri" nedeniyle "her zaman ilginç" olduğunu açıkladı.

Toplu antrenmanların "bu işte hepimiz beraberiz" hissi yarattığını ve bunun da "motivasyona yardımcı olduğunu" söyleyen Higgins, Ken rolündekileri nasıl forma soktuğunu anlattı.

Bir kişi zorlanırsa, diğeri gelip 'Hadi, bunu yapalım' diyordu. Bu grubu gerçekten çok sevdim, çok pozitifler ve her şeye hazırlar.

Higgins, Ken rolündekiler için ağırlık ve pilatese ağırlık verirken oyuncuların filmdeki koreografileri için saatlerce dans eğitimi almak zorunda kaldıklarını da ekledi.

Higgins'e göre, oyuncular her gün karın kaslarını çalıştırdı. Ayrıca günlük üst ve alt vücut egzersizlerinin yanı sıra klasik vücut geliştirme çalışmaları da yaptılar.

Simu Liu ve Ncuti Gatwa, yaptığımız şınav ve özel karın egzersizlerine daha çok ilgi gösterdi. Herkes çok rekabetçiydi.

David Higgins ayrıca, yıldızlar için işlenmiş gıda tüketmeme ve aralıklı oruç tutma gibi diyet kuralları da uyguladı. Ancak oyuncuların mükemmel vücutlarına rağmen bunun estetik kaygıyla değil kendini iyi hissetmekle ilgili olduğunu söyledi.


Independent Türkçe, Daily Mail, GQ

DAHA FAZLA HABER OKU