Evlilik sitelerinde tanıştığı 15 farklı kadınla evlenen adam yakalandı

Zanlı, durumdan habersiz kadınları kandırmak için mühendis ve doktor numarası yapıyormuş

Temsili görüntü: 26 Ocak 2023'te Hindistan'da evlenen bir çift

Hindistan'da polis, evlilik siteleri aracılığıyla tanıştığı en az 15 kadınla evlenmek ve bazılarından çocuk sahibi olmakla suçlanan bir dolandırıcıyı gözaltına aldı.

İsminin Mahesh K.B. Nayak olduğu tespit edilen erkeğin, durumdan habersiz kadınları kendisiyle evlenmeleri için kandırırken genellikle mühendis ya da doktor numarası yaptığı iddia ediliyor.

The Times of India'nın polis kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Hindistan'ın güneyindeki Karnataka eyaletinin Tumakuru şehrinde bir klinik kuracak kadar ileri giden Nayak, buradaki güvenilirliğini artırma amacıyla bir hemşireyi işe aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Polis kaynakları, zanlının ekonomik bağımsızlığa sahip bekar kadınları hedef almasına karşın, İngilizce'sinin zayıf olmasının genellikle okuryazarlık düzeyini ele verdiğini belirtiyor. Nayak'ın sadece 5. sınıfa kadar okuduğu bildirildi.

Nayak'ın 2014'ten bu yana en az 15 kadınla evlendiği ve 4'ünden çocuk sahibi olduğu aktarıldı.

The New Indian Express gazetesine göre Nayak'ın mağdur ettiği kişiler boşanmış ya da dul kadınlardı ve iddiaya göre kadınlar, Nayak onların değerli eşyalarını yağmaladıktan sonra bile sosyal damgalanma korkusuyla onu ihbar etmeye çekiniyordu.

Haberde Nayak'ın, bu yıl evlendiği ve sadece adı açıklanan 45 yaşındaki yazılım mühendisi Hemalatha'nın şikayeti üzerine gözaltına alındığı aktatıldı.

Hemalatha polise, Nayak'ın bir klinik kurmak için kendisini para vermeye zorladığını ve daha sonra 800 bin Rupi (yaklaşık 255 bin TL) değerinde mücevher ve 1,5 milyon Rupi (yaklaşık 476 bin TL) nakitle kaçtığını bildirdi.

Kadının şikayeti üzerine zanlıyı bulmak için bir ekip kuran yetkililer onu Tumakuru'da yakaladı.

Öte yandan babasının Nayak'a, cinayete teşebbüsten dava açtığı ortaya çıktı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/asia

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU