Mission: Impossible'ın yıldızı, gece kulüplerinde erkekleri nasıl "çılgınca" uzaklaştırdığını anlattı

Yıldız oyuncu "Kadınların sadece dans ederken bile güvende hissetmemek zorunda kalması çok saçma" dedi

(Reuters)

Hayley Atwell gece kulüplerinde erkeklerin istenmeyen ilgisini azaltmak için kullandığı "çılgın" yöntemi anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'de (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One) Tom Cruise'la başrolü paylaşan 41 yaşındaki oyuncu, taktiğini The Independent'ın Love Lives röportaj dizisinin son bölümünde açıkladı.

Atwell sunucu Olivia Petter'a "Gece kulüplerine gittiğimde genellikle gey kulüplerine gitmek istiyordum çünkü özgürce dans edebiliyordum ve kendimi çok daha güvende hissediyordum" dedi.

Ama gece kulüplerindeyken erkeklerin yanıma geldiğini ve dans pistinde bana karşı epey dikbaşlı ya da agresif olduklarını hissettiğimi hatırlıyorum. Kadınların sadece dans ederken bile güvende hissetmemek zorunda kalması çok saçma. Adamı gücendirirsem bunun onu kızdıracağından gerçekten korkuyordum.

Atwell sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama biraz çılgınca bir şey yaparsanız geri çekilirler. Bu yüzden de onlara karşı gerçekten çirkin, yoğun, tamamen ritimsiz ve sanki onlarla neredeyse delicesine ilgileniyormuşum gibi dans ederdim. Genelde de geri çekilmeleri en fazla 10 saniye sürerdi.

Atwell, aksiyon serisinin yeni filminde Tom Cruise'un canlandırdığı IMF ajanı Ethan Hunt'a Grace adlı bir suçluyu canlandırarak eşlik ederken, ekip insanlığı tehdit eden bir silahın izini sürüyor.

Love Lives röportajında Atwell, karakterini oluşturmak için Cruise ve yönetmen Christopher McQuarrie'yle nasıl işbirliği yaptığının yanı sıra aksiyon sahnelerini, dövüş eğitimini ve Hollywood'da kadınların karşılaştığı engelleri de ele aldı.

The Independent eleştirmeni Clarisse Loughrey, filme 4 yıldız verdi. Loughrey, Atwell'in karakterinin "usta bir hırsız ve aynı zamanda, her nasılsa, serinin şimdiye kadar sakar bir Hugh Grant tipine en yakın karakteri" olduğunu yazdı.

Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm için yapılan eleştiriler övgü dolu. Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'taki 112 eleştirinin ardından film halihazırda 100 üzerinden 98 puana sahip.

Film, şimdiye kadarki tüm Görevimiz Tehlike filmlerini aşarak en büyük hafta sonu açılışını görmeye hazırlanıyor: Gişede 90 milyon dolarlık hasılat yapması öngörülüyor.

Görevimiz Tehlike
Atwell ve Cruise, "Görevimiz Tehlike"de (Paramount Pictures)

 

Film serisi, 1966'da başlayan ve 1990'a kadar süren klasik TV dizisinden uyarlanıyor.

Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames ve Vanessa Kirby'nin de rol aldığı Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm, 14 Temmuz'da vizyona girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU