Jennifer Coolidge'den yazarların grevine destek

"Aklıma Shakespeare'in bir zamanlar söylediği şu sözler geliyor: 'Aslolan oyundur'"

61 yaşındaki oyuncu, White Lotus'taki performansıyla Altın Küre ve Emmy ödüllerinin de sahibi olmuştu (HBO) 

MTV Film ve TV ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Gecede ünlü korku serisinin son filmi Çığlık 6, En İyi Film seçilirken The Last of Us da En İyi Dizi seçildi. 

Yazarların grevi nedeniyle program canlı yayınlanamadı ve MTV, önceden kaydedilmiş özel bir şov yayınladı. 

Tom Cruise, Top Gun: Maverick'teki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.  Jenna Ortega, Netflix'in Wednesday dizisindeki başarısıyla dizi kategorisinde En İyi Oyuncu Performansı ödülüne layık görüldü.  Pedro Pascal, The Last Of Us'taki performansıyla En İyi Kahraman seçildi. 

Coolidge'e iki ödül birden

Jennifer Coolidge, The White Lotus'la En Korkutucu Performans ödülüne layık görüldü. Coolidge, ayrıca Komedi Dehası ödülüyle onurlandırıldı. White Lotus'un yıldızı ödülünü önceden kaydedilmiş bir mesajla kabul etti.

jenn.JPG
Jennifer Coolidge, En İyi Komedi Performansı kategorisinde de adaydı ancak ödülü Adam Sandler kazandı (MTV)​​​​​​​


​​​​​​​Coolidge, Melissa McCarthy, Will Ferrell, Sacha Baron Cohen, Kevin Hart ve Jack Black gibi geçmişte ödül alan isimleri sayarken, "Beni bu inanılmaz Komedi Dehası ödülüyle onurlandırdığınız için MTV'ye teşekkür ederim" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Coolidge ödülün en sevdiği yiyecek olan patlamış mısırdan yapıldığını söyleyerek şaka yaptı. Legally Blonde'un yıldızı, kabul konuşması sırasında yazarların devam eden grevine de değindi.

"Oyun her şeydir"

"Neredeyse tüm harika komediler harika yazarlarla başlar" diyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü 

Ekran Oyuncuları Birliği'nin (SAG) gururlu bir üyesi olarak, bu gece burada karşınızda, şu anda her yerde sanatçıların hakları için mücadele eden yazar kız ve erkek kardeşlerimle yan yana durduğumu düşünüyorum.

Aklıma Shakespeare'in bir zamanlar söylediği şu sözler geliyor: 'Aslolan oyundur'. Kelimeleri onun ağzına tıkmak istemem ama bence gerçekte demek istediği şuydu: 'Oyun her şeydir.'

Coolidge konuşmasını House of Pain'in unutulmaz şarkısı Jump Around şarkısı eşliğinde dans ederek bitirdi.


Independent Türkçe, Deadline, Entertaintment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU