Seth Rogen: Charlize Theron'dan fena halde gözüm korkmuştu

Oyuncu espriyle, filmleri "gişede batsa" bile şu an hâlâ arkadaş olduklarını söyledi

Seth Rogen ve Charlize Theron, Denemeye Değer'de (Lionsgate)

Seth Rogen, Charlize Theron'la çalışma fikrinden "fena halde gözünün korktuğunu" itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

40 yaşındaki aktör bu yorumları, katıldığı The Hollywood Reporter'ın Eğlence Dünyasında Kadınlar Kahvaltısı'ndaki konuşmasında yaptı.

Rogen, Sherry Lansing Liderlik ödülünü 2019 yapımı Denemeye Değer (Long Shot) filminde başrolü paylaştığı Theron'a takdim etmek için sahneye çıktığında, "Onunla çalışmaktan fena halde gözüm korkmuştu, bunun nedeni sadece çok yetenekli olması değil" dedi.

Kelimenin gerçek anlamıyla fiziksel olarak onun etrafında olmaktan korkuyordum çünkü yaptığı her filmde birilerini öldürüyor.

Ayrıca Rogen espriyle, "filmleri gişede batsa" bile yine de "arkadaş kaldıklarını" söyledi.

Rogen, "Takılmaya devam ettiğimiz için çok mutluyum çünkü Charlize eğlenceli biri. Birlikte takılmak için eğlenceli biri, hatta bazen çok eğlenceli" diye ekledi.

The Independent'ın Denemeye Değer hakkındaki iki yıldızlı incelemesini buradan okuyabilirsiniz. İncelemede Geoffrey Macnab şöyle yazdı:

Denemeye Değer'den sert bir siyasi hiciv beklemeyin. Klasik Hollywood screwball komedilerini tanımlayan nükteyi ve ışıltılı hazırcevaplılığı da pek bulamayacaksınız.

Bize bunun yerine mastürbasyon ve 'erekte olmuş' ergenler hakkında Farrelly kardeşler tarzı şakalar sunuluyor. Film, kendi inceliksiz tarzıyla çok eğlenceli. Alışıldık cinsiyetçi klişeleri de değiştiriyor.

Eğlence Dünyasındaki Kadınlar etkinliğinde Rogen, sunucu olarak katılması gereken ödül törenini kaçırdığı için Kim Kardashian'la da alay etti.

Etkinlik, THR'nin 2022'de Eğlence Sektöründeki En İyi 100 Kadın listesiyle aynı zamana denk geldi. Bu listede, aralarında Olivia Wilde, Selena Gomez, Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'un da bulunduğu birçok ünlü isim yer aldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU