Jim Parsons, The Big Bang Theory'den önce şansını The Office'te denemiş

Parsons, The Big Bang Theory'de 12 sezon boyunca Sheldon Cooper karakterini canlandırarak önemli bir hayran kitlesine ulaşmıştı

Parsons, Netflix'te yayımlanan The Boys in the Band filmiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı (AP)

Komedi türünün önemli yapımlarından biri olan The Office’in ilk bölümü çok farklı bir oyuncu kadrosuna sahip olabilir ve sevilen bir başka komedi dizisinden tanıdık yüzler barındırabilirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Big Bang Theory’nin yıldızı Jim Parsons, Sheldon Cooper karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmadan önce NBC’de yayımlanan The Office’in pilot bölümü için seçmelere katıldığını söyledi. 

Hangi karakter için seçmeye katıldığını açıklamasa da 47 yaşındaki Parsons, o anlara dair düşüncelerini paylaştı. People'ın haberine göre ilk olarak Birleşik Krallık’ta yayımlanan dizinin uyarlamasına dair düşündüğü anı anımsayan oyuncu şunları söyledi:

'Ne kadar aptalca, dizi bir ofis hakkında' diye düşündüm. Eğer Amerika kendi ofis dizisini isteseydi şimdiye kadar çoktan yapmış olurdu.

Öte yandan kısa süre önce ABD’li ünlü komedyen Jimmy Fallon’ın programına katılan Parsons, ikonik karakteri Sheldon’ın pandemiye nasıl tepki vereceğine dair konuşmuştu. 

Parsons, pandeminin tam da Sheldon’ın hayatı boyunca hazırlandığı türden bir durum olduğu için onu iyi karşılayacağını belirtmişti:

O bunun için yaratılmıştı. Bu onun beklediği bir an. Kısa süre önceye kadar düşünmediğim bir bölüm vardı, orada uzaktan kumanda edilen Shelbot’un ekranında görülüyordu. Ve bu insanların hala bir araya gelmeye ihtiyaç duyduğu bir zamandı. Shelbot'u gönderip odasında oturuyordu. 'Bana dokunma, hapşırma' derdi. Sanırım onu iyi atlatırdı.

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU