Ünlü aktör açıkladı: Jon Snow dizisinden kötü haber

Kit Harington'ın ikonik rolüne geri döneceği haberi Haziran 2022'de gelmişti

75 yaşındaki Amerikalı yazar George R.R. Martin'in fantastik kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones 8. ve son sezonuyla 2019'da sona ermişti (HBO)

Oyuncu Kit Harington, yeni filmi Blood for Dust'ın tanıtımı sırasında verdiği yeni bir röportajda, Jon Snow'u merkeze alan Game of Thrones spinoff'unun "masadan kalktığını" açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ScreenRant'a konuşan Harington, HBO'nun diziyi geliştirmekten vazgeçtiğini açıklarken kanal yetkilileri yorum yapmayı reddetti. 

Harington'a iki Emmy adaylığı kazandıran ikonik rolüne geri döneceği haberi Haziran 2022'de gelmişti.

Yazar George R.R. Martin, daha sonra bir blog yazısında "Bu fikri bize getiren Kit Harrington'dı" diyerek Game of Thrones hayranlarını havalara uçuran haberi doğrulamıştı. 

Yazarların ve dizi sorumlularının isimlerini size söyleyemem çünkü henüz kesinleşmedi ama Kit onları da getirdi, kendi ekibi ve müthişler.

Harington, ekibin "anlatacak doğru hikayeyi bulamadığını" ve bu nedenle projenin artık geliştirilmediğini itiraf etti.

"Dışarı sızmasını istemedim"

Britanyalı aktör, "Bu konuda gerçekten hiç konuşmadım çünkü geliştirme aşamasındaydı" diyerek ekledi:

Geliştirilmekte olduğunun dışarı sızmasını istemedim. İnsanların teoriler üretmeye başladığı, bu konuda heyecanlandığı ya da bu fikirden nefret ettiği, belki de hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir şeyin olmasını istemedim. Çünkü geliştirme sürecinde her açıdan bakarsınız ve buna değip değmeyeceğini görürsünüz.

37 yaşındaki aktör, "Ve artık değmiyor. Artık masadan kalktı çünkü hepimiz yeterince heyecan duyduğumuz doğru hikayeyi bulamadık" diye devam etti. 

Gelecekte geri döneceğimiz bir zaman olabilir ama şu anda hayır. Rafa kaldırdık.

Dizinin yıldızlarından Liam Cunningham, geçen yıl Den of Geek'e konuşmuş, canlandırdığı Sir Davos Seaworth'u Jon Snow dizisinde yeniden canlandırmak için çok istekli olduğunu ve Harington'a bizzat ulaştığını söylemişti.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter, ScreenRant, Den of Geek

DAHA FAZLA HABER OKU