Bilet satışlarında umduğunu bulamayan Jennifer Lopez, turnesinin adını değiştirdi

Şarkıcının turnesinin isim değişikliği, sadece son albümünden ziyade en büyük hitlerine daha geniş bir şekilde odaklanılacağına işaret ediyor

(AP)

Jennifer Lopez, zayıf bilet satışları nedeniyle Kuzey Amerika turnesinde isim değişikliğine gitmiş gibi görünüyor.

Şarkıcının son albümünü desteklemek üzere düzenlenen  "This Is Me... Now" turnesinin adı "This Is Me... Live | The Greatest Hits" diye değiştirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Variety'ye göre Lopez, konser alanının tamamını dolduramaması üzerine geçen ay Cleveland ve Nashville gibi şehirlerdeki bazı konserlerini sessizce iptal etmişti. 

Variety, Lopez'in sponsorlu Facebook reklamında olduğu gibi Palm Springs Acrisure Arena ve Inglewood The Forum'daki gösterilerinde de güncellenmiş turne adının yer aldığını bildirdi. Ancak turnenin yapımcılığını üstlenen Live Nation, internet sitesinden turnenin ismini güncellemedi.

The Independent yorum için Lopez'in ve Live Nation'ın temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı. 

This Is Me... Now albümüne, Jennifer Lopez'in aşk hayatını ve oyuncu Ben Affleck'le yeniden alevlenen aşkını konu alan kendi finanse ettiği filmi "This Is Me... Now: A Love Story" eşlik etmişti.

Film eleştirmenler ve izleyiciler tarafından yaygın bir şekilde alay konusu olmuştu.
 

Ben Affleck ve Jennifer Lopez (AFP)
Ben Affleck ve Jennifer Lopez (AFP)


Wesley Morris, The New York Times için şöyle yazmıştı:

Kendini "J. Lo'nun yeni filmindeki en garip an hangisi' yarışmasında bulan hiç kimse endişelenmemeli. Yanlış cevap yok.

Jennifer Lopez'in Tony Soprano'suna karşı Fat Joe'nun Dr. Melfi'yi oynadığı bölümler; Jane Fonda, Trevor Noah, Keke Palmer, Post Malone, Kim Petras ve Neil deGrasse Tyson'ın (bir düzine isimden sadece 6'sını seçecek olursak) astrolojik burçları temsil ederken tartıştığı çok sayıdaki sahne kadar yoğun bir şekilde akıllara durgunluk veriyor. Bu kişilerin hiçbiri aynı anda sette bulunmamış gibi görünüyor.

Albüm daha olumlu karşılanmış gibi görünüyor. Helen Brown, The Independent için yazdığı üç yıldızlı eleştiride şöyle demişti:

This is Me... Now, Lopez'in Affleck'le (yeniden) birleşmesini şarkılarla kutlama konusundaki önceki kararlılığını ikiye katlıyor.

Belli ki artık ilk ayrılıklarına katkıda bulunduğunu iddia ettiği kamuoyunun ilgisiyle başa çıkabilecek kadar yaşlı ve bilge olduklarını düşünüyor. 'Can't Get Enough'ın esprili ve akılda kalıcı nakaratı ya da doyumsuzluğuyla boy ölçüşecek bir şey yok. Ayrıca cowbell (özellikle Latin Amerika'da kullanılan bir perküsyon aleti -çn.) kullanılan müthiş 'Hearts and Flowers' sizi dans pistinde tutacak.

"Medyanın aşırı ilgisi" nedeniyle yaşanan ilk ayrılıklarından 17 yıl sonra Lopez ve Affleck 2021'de ilişkilerini yeniden alevlendirmiş ve 2022'de dünya evine girmişti.

Lopez, neredeyse 20 yıl önce aktörle olan birlikteliğinde nişan atması hakkında konuşurken "O anda ayrılmadık" diye anlatmıştı.

Sonraki birkaç ay boyunca yaşanan olaylar serisiyle gerçekleşti.

Ünlü sanatçı sözlerine "Kalbimde hayatımın geri kalanında onunla birlikte olmak istediğimi biliyordum. Bunu biliyordum" diye devam etmişti.

Ama bunu başarabilecekmişiz gibi hissetmiyordum.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU