Yönetmen Raimi'den Maguire'lı Örümcek Adam 4 söylentilerine yanıt

Raimi, Tom Holland'ın oynadığı mevcut Örümcek Adam filmlerini çok sevdiğini söyledi

(Columbia Pictures)

Yönetmen Sam Raimi, Örümcek Adam (Spider-Man) serisine geri döneceği yönündeki söylentilere nihayet yanıt verdi ve halihazırda planlanmış böyle bir projesinin olmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör Tobey Maguire'ı Marvel Evreni'ne döndürerek onu diğerleriyle aynı evrende buluşturan Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) eski rolünü yeniden canlandırmasından ve Raimi'nin Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında'yı (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) yönetmesinden bu yana, hayranlar 4. 4. Örümcek Adam filminde yeniden bir araya gelip gelmeyeceklerini öğrenmek için yalvarıyorlardı.

WonderCon'da CBR'a konuşan Raimi, Örümcek Adam 4 söylentilerini duyduğunu ama Marvel'ın ilgilenip ilgilenmeyeceğinden emin olmadığını söyledi.

Raimi, "Bunları ben de okudum ama henüz üzerinde çalışmıyorum" dedi.

Demek istediğim, Marvel ve Columbia şu anki Örümcek Adam'la ve oradaki gidişatta çok başarılı. Bana geri dönüp, 'Pekala millet, bu hikayeyi de anlatabiliriz' derler mi bilmiyorum. Emin değilim. Ama yeni Örümcek Adam filmlerinin hepsini seviyorum. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'a bayıldım. Tobey'yi tekrar orada görmek gerçekten çok etkileyiciydi.

Raimi, 2002'de Örümcek Adam'ı, daha sonra 2004'te Örümcek Adam 2'yi ve 2007'de Örümcek Adam 3'ü yönetmişti. Bu filmlerin başrollerini Peter Parker rolündeki Tobey Maguire ve Mary Jane Watson karakterindeki Kirsten Dunst'ın paylaşıyordu. Sinemacı, 2022'de Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında'yla Marvel Evreni'ne geri dönmüştü.


Maguire'ın 4. bir film için istekli olup olmayacağıyla ilgili şöyle dedi:

Tobey'yle bu konu hakkında konuşmadım ama belki Marvel ya da Columbia Pictures konuşmuştur. Ancak Marvel'la yakın zamanda Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında adlı filmde çalıştım. Yani onlarla aramızda çok iyi bir ilişki var. Eğer böyle bir şey planlanıyor olsaydı mutlaka haberim olurdu. Sanırım öyle olurdu. Bilmiyorum.

Hayranların, 4. bir Örümcek Adam filmi için umutlanmakta haklı sebepleri var. Raimi, 2022'de ComicBook'a verdiği bir röportajda Maguire ve Dunst'la yeniden çalışmaya açık olduğunu söylemişti.

Raimi, "Doktor Strange'i yaptıktan sonra fark ettim ki Marvel evreninde her şey mümkün, her türlü ekip oluşturulabiliyor" demişti.

Tobey'yi seviyorum. Kirsten Dunst'ı da seviyorum. Her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bir hikayem ya da planım yok. Marvel'ın şu anda bununla ilgilenip ilgilenmeyeceğini de bilmiyorum. Bu konuda ne düşündüklerini bilmiyorum. Gerçekten bunun peşinden koşmadım. Ama kulağa harika geliyor. Bir Örümcek Adam filmi olmasa bile Tobey'yle farklı bir rolde tekrar çalışmayı çok isterim.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU