Bruce Willis'in eşi, ünlü aktörün doğum gününü eski bir fotoğrafla kutladı

Willis 19 Mart'ta 69 yaşına girdi

(AP)

Bruce Willis bir yıl daha yaşlandı.

19 Mart Salı günü 69. yaş gününü kutlayan aktörün eşi Emma Heming Willis, bu vesileyle Instagram'da bir gönderi paylaştı. Paylaşımda Bruce'un çocuğunu bebekken kucağına aldığı bir fotoğraf yer alıyor. Gönderinin açıklaması "Tıpkı sizin gibi biz de ona tapıyoruz" diye başlıyor.

Açıklama "Bilmiyor olabilirsiniz ama belki tahmin edebilirsiniz; onun kollarıyla sarılmak bu koca dünyadaki en güvenli yer" diye devam ediyor.

O gerçek bir centilmen (gentle-man; birebir çevirisi "nazik adam" anlamına geliyor çn.). Vereceği ve paylaşacağı çok fazla sevgisi var. Ben bunu, onun gerçek özünü görüyorum. Bunun çok saf ve her zaman çok iyi olduğunu size söyleyebilirim.

Heming gönderinin açıklamasını "Doğum günün kutlu olsun aşkım. Sen bir şeyler vermeye devam eden bir hediyesin" diye bitirdi.

Bu kutlama mesajı, aktörün demans teşhisinin ardından "neşesiz" bir şekilde yaşadığına dair haberlerin çıkmasından sonra Heming'in eşiyle ilgili bir sağlık güncellemesi paylaşmasının ardından geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zor Ölüm'ün (Die Hard) yıldızının eşi, ailesiyle ilgili bir manşet tarafından "tık tuzağına" düşürüldükten sonra eşinin nasıl yaşadığına dair yanlış anlatıları çürütmek istediğini söylemişti.

Heming, aksiyon yıldızının frontotemporal demans (FTD) teşhisinin ardından hâlâ "sevgi, bağ, neşe ve mutluluk" dolu bir hayat yaşadığını açıklamıştı.
 


Dementia UK'ye göre FTD temelde beynin; kişilik, davranış, dil ve konuşma gibi şeylerinden sorumlu olan frontal ve temporal loblarını etkileyen bir grup demans için kullanılan şemsiye bir terim.

Instagram'daki videoda Heming "Manşet esasen eşimin artık neşesinin kalmadığını söylüyor" demişti.

Bunun gerçeklerden çok uzak uzak olduğunu söyleyebilirim.

Toplumun (ve bu aptal manşetleri yazan her kimse onların) milleti korkutmayı bırakması gerekiyor.

İnsanları korkutup bir tür nörobilişsel hastalık teşhisi konduğunda 'Bu kadar, bitti. Hadi toparlanalım. Biz… Burada görecek başka bir şey yok. İşimiz bitti' diye düşünmelerine yol açmayın. Hayır, bunun tam tersi.

Ünlü aktörün eşi "Keder ve üzüntü var. Bunların hepsi var. Ama yeni bir sayfa açıyorsunuz" diye eklemişti.

Heming bu sayfanın "sevgiyle dolu, bağla dolu, neşeyle dolu, mutlulukla dolu" olduğunu belirtmişti.

Biz bu noktadayız. O yüzden şu aptal manşetlere son verin. Milleti korkutan tıklama tuzağı tarzındaki bu aptalca şeylere. Bunu yapmayı bırakın. Burada görülecek bir şey yok, tamam mı?

Paylaşımın açıklama kısmınaysa "Benim deneyimim iki şeyin aynı anda doğru ve var olabileceği yönünde. Keder ve derin bir sevgi. Üzüntü ve derin bir bağ. Travma ve dayanıklılık" diye eklemişti.

Buraya gelmek için yolumdan sapmam gerekti ama buraya vardığım zaman, hayat gerçekten anlamlı bir şekilde toparlanmaya başladı ve gerçek bir amaç duygusuna sahip oldum. Bu hikayede çok fazla güzellik ve duygusallık var.

Bruce Willis'e, iletişim yeteneklerini etkileyen bir bozukluk olan afazi teşhisi konduğu ilk kez Mart 2022'de açıklanmıştı.

Geçen yıl kızı Rumer bir güncelleme yaparak aktörün "daha spesifik" bir FTD teşhisi aldığını söylemişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU