Yeniden Refah İstanbul adayı Altınöz: Sahada mobbinge uğruyoruz, pankartlarımız-araçlarımız kurşunlanıyor

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz; sahada kendilerine mobbing uygulandığını söyledi

KRT TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz; Samsun'da bir belediye başkan adaylarının pankartlarının kurşunlandığını, yine Arnavutköy'de üç gün öne seçim araçlarına üç kurşun isabet ettiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konuyla ilgili İstanbul Valisi ve İçişleri Bakanına başvurduklarını belirten Altınöz; "Sahada köşeye sıkıştırmaya dayalı bazı mobing uygulamaları var ama bunlar bizim motivasyonumuzu artırıyor" dedi. İstanbul'da sadece AK Parti'den değil CHP'den ve MHP'den de oy aldıklarını ileri süren Altınöz şunları söyledi:

Mesela birçok Cumhuriyet Halk Partili kadınlarımız bize destek vereceğini söylüyor yani bana da şahsen destek vereceğini söyleyenler var, duruşumuzdan dolayı destek vereceğini söyleyenler var. Yeniden Refah Partisi'nin gerçekten de Türkiye'de Eee karşılığının olduğunu söyleyen hanımefendiler var. Mesela emekliler parti ayrımı göz etmiyorlarç 50 yıllık şu partiliyim diyor ama bu seçimde size vereceğim çünkü ben kendi partimden memnun değilim diyor. 


İstanbul'da iki adayın ön plana çıkartılmasının vatandaşta ciddi bir rahatsızlık yarattığını dile getiren Altınöz; "AK Parti belediyeciliğinde de Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinde de memnun olmayan milyonlar var. Alternatif olarak da kime oy verilecek, Yeniden Refah Partisi'ne. Şahsımdan dolayı söylemiyorum bunu Yeniden Refah Partisi aynı zamanda milli görüş ideolojisini temsil ediyor çünkü" diye konuştu.

 

KRT TV, Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU