Mansur Yavaş, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı

Seçim çalışmalarındaki masrafların CHP Ankara İl Örgütü tarafından karşılandığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; kendisinin ve eşinin mal varlığını sosyla medya hesabından duyurdu

Fotoğraf: AA

CHP 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, resmi sitesinde ve sosyal medya hesaplarında mal varlığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yavaş, bugün Ankara Beypazarı'nda yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Bu seçimde adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle Ankara’da biraz afişlerimizi astık. Başladılar ‘Bunların parası nereden geliyor?’ Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok. İl Başkanlığı ödüyor bunun hesabını. İsteyen herkes faturasını inceleyebilir. Ama herkes şeffaf olacak. Bütün seçim harcamalarının hesabını açık açık internetten yayınlayacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Ben açıklıyorum bugün. Bütün belediye başkanları, görev yapanlar. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar. Bu halkın parasıdır. Bu hesabı herkes vermek zorundadır.

Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş'ın mal varlıkları şöyle:

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU