Yeniden Refah Partisi 3 büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı

Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı oldu

Fotoğraf: AA

Yeniden Refah Partisi, seçim beyannamesini açıklanıyor. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın, partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını Elif Erbakan olarak açıklaması bekleniyor.

"Milli görüş sadece bir siyasi hareket değildir: ahlak, merhamet, liyakat, feraset demektir" diye konuşan Fatih Erbakan özetle şunları söyledi:

Heykelci belediyecilik demek iş değil laf üretmek demektir Festivallere, kutlamalara, konserlere milyonlarca lira akıtmak demektir. Belediyenin imkanlarıyla LGBT etkinliklerine destek olmak ve nesillerin ifsadına vesile olmak demektir. İbadethanelerimizin yanı başında düzenlenen içkinin su gibi aktığı konserlere milyonlarca lira aktarmaktır.

31 Mart'ta elde edeceğimiz başarı 2028'de Yeniden Refah'a iktidar yolunu açacak ve milletimizin ve İslam aleminin kurtuluşuna vesile olacaktır inşallah

Çocuklarımızın anne babaları, ekonomik yükün altında eziliyor, beslenme çantasına temel gıdaları bile sağlamakta zorlanıyor. Çocuklarımız bu nedenle öğün atlamak zorunda kalıyor. Devlet okullarındaki çocuklarımıza ücretsiz yemek desteği vereceğiz

Fatih Erbakan, konuşmasının sonunda partisinin adaylarını duyurdu. Buna göre partinin İstanbul adayı Mehmet Altınöz, İzmir adayı Cemal Arıkan ve Ankara adayı Suat Kılıç oldu.

DAHA FAZLA HABER OKU