Britney Spears'tan itiraf: Ben Affleck'le öpüştüm

Spears, "Aman tanrım, sadece dedikoducu kız modunda takılıyorum" dedi

(AP)

Britney Spears yeni bir Instagram paylaşımında bir zamanlar Ben Affleck'le öpüştüğünü iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Toxic'in 42 yaşındaki şarkıcısı, aktör Affleck ve söz yazarı Diane Warren'ın yanında poz verirken "yıllar önce" çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın açıklamasında, bahsedilen etkileşimin fotoğrafın çekildiği gece gerçekleştiğini ancak bunu tamamen "unuttuğunu" yazdı.

Ünlü yıldız, "Ben Affleck ve Diane Warren'la yıllar önce çektirdiğimiz harika bir fotoğraf!!!" diye yazdı.

O inanılmaz bir aktör. O gece Ben'le öpüştüğümüzden bahsetmeyi unuttum mu... Gerçekten unutmuşum… Kahretsin, bu çok çılgınca!!! Keşke size ondan önce yaşanan hikayeyi anlatabilseydim!!! Aman tanrım, ben sadece dedikoducu kız modunda takılıyorum.

Jennifer Lopez'le evli olan Affleck, Spears'ın iddiası hakkında henüz bir yorum yapmamış olsa da bu beklenmedik ifşa, kamuoyunda pop yıldızının geçmiş ilişkileri ve deneyimleriyle ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi. Ayrıca Spears'ın pop yıldızı Justin Timberlake'le olan geçmiş ilişkisi çevrimiçi platformlarda en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Spears'ın Ben Affleck ifşası, Justin Timberlake'in ünlü şarkıcıyla olan kavgasını yeniden alevlendirmesinin hemen ardından geldi. Eski NSYNC üyesi, yakın zamanda gerçekleştirdiği canlı performansı sırasında "kesinlikle hiç kimseden" özür dilemek istemediğini açıkladıktan herkesi şoke etmişti. Bu açıklama, 2002'deki ayrılıklarının ardından Spears'a karşı üstü kapalı bir diss olduğu düşünülen ve o dönemde büyük bir hit haline gelen Cry Me a River'ı söylemeden hemen önce gelmişti.

Britney Spears'ın hayranları, uzun süredir Womanizer'ın şarkıcısına karşı gösterdiği kötü muameleden ötürü Justin Timberlake'ı eleştirmişlerdi; özellikle anılarını ifşaladığı için ünlü şarkıcının "özür dilemesinin" ardından Timberlake'in tuhaf davranışlarından etkilenmemiş ve onu "çocuksu" diye nitelendirmişlerdi. Spears, büyük başarı yakalayan anı kitabı The Woman in Me'de (İçimdeki Kadın) ilişkilerine dair özel detayları ifşa ettiği için eski erkek arkadaşından kamuoyu önünde özür dilemişti.

Spears, 28 Ocak'ta Instagram'da paylaştığı bir gönderinin altına "Kitabımda yazdığım bazı şeyler için özür dilemek istiyorum" diye yazmıştı.

Eğer gerçekten değer verdiğim herhangi bir insanı kırdıysam, derinden özür dilerim.

Mirrors'ın şarkıcısının üç yıllık ilişkilerini bir kısa mesajla bitirmesinin ardından "mahvolmuş" hissettiğini anlatan Spears, Timberlake'in Hollywood sahnesinde mutlu bir şekilde eğlenirken kendisinin Louisiana'da nasıl kalp kırıklığıyla boğuştuğundan bahsetmişti. Ayrıca Spears, "Cry Me a River" klibinde kendisini aldattığını ima ettiği için Timberlake'i eleştirmiş ve ikisinin de sadakatsiz olduğunu söylemişti. Spears, dansçı Wade Robson'la bir barda öpüştüğünü açıklarken, Timberlake'in de ismini vermediği bir ünlüyle onu aldattığını iddia etmişti.

Spears, Timberlake'in sözlerine Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla karşılık vererek şöyle yazmıştı:

Birisi bana sokaklarda hakkımda atıp tutan birilerinin olduğunu söyledi!!!

Bunu mahkemeye taşımak ister misin yoksa geçen sefer yaptığın gibi annene mi ağlamak istersin??? Dediklerimden pişman değilim!!!

Açıklama, Hang Hee Kim'in çektiği ve Ay'ın basketbol ağına takılmış gibi gözüktüğü "Perfect Timing" (Mükemmel Zamanlama) adlı fotoğrafla birlikte yer aldı.

The Independent yorum için Spears ve Affleck'in temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU