Ariana Grande'den yeni albümüne dair açıklama

Grande, ilk single'ını önceki günlerde yayımlamıştı

(Reuters)

Ariana Grande yakında çıkacak albümü Eternal Sunshine için alternatif bir kapak ve parça listesinin bir kısmını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son derece popüler şarkıcı, son gelişmeyi 27 Ocak Cumartesi günü Instagram sayfasında hayranlarıyla paylaştı.

Eternal Sunshine, "Thank U, Next" ve "7 Rings" gibi şarkılarıyla tanınan Grande'nin yayımladığı 7. albüm olacak.

Albümün tam listesi hâlâ gizli tutulurken, Grande'nin Instagram Stories gönderisi albümün 13 şarkıdan oluşacağını ortaya koydu.

İlk şarkı "intro (end of the world)" adını taşırken, "eternal sunshine" albümdeki 5. şarkı olacak. Yayımlanan ilk single "Yes, And?" albümün 9 parçası olacak.

The Independent'ın eleştirmeni Helen Brown önceki haftalarda şarkıya 4 yıldız verdiği eleştiri yazısında şunları söyledi:

Ariana Grande'nin üç yıl aradan sonra çıkardığı ilk single olan "Yes, And?" hareketli, at kuyruğu savurmalı ritmi ve neşeli yeni yıl kararları enerjisiyle 2024'e atlıyor.

'Yes, And?' özgüvenli ve umursamaz adıyla Madonna'nın 1990 tarihli hiti 'Vogue'un (Grande'nin 2015'teki Honeymoon turnesinde coverladığı bir şarkı) güçlü tavrını ve canlı temposunu yansıtıyor. Ayrıca 52 yaşındaki prodüktör Max Martin'le aynı dönemden hayranlar, Britanya ikili Mel ve Kim'in 1987 tarihli house müzik türünün marşı olan 'Respectable'ın kırılgan 'ister beğen ister beğenme' küstahlığına da küçük bir gönderme yapabilir.

Eternal Sunshine, 8 Mart'ta yayımlanacak.
 


Cumartesi günü Grande ayrıca hit sahne müzikali Wicked'in yakında gösterime girecek olan film uyarlamasının çekimlerinin de sona erdiğini belirtti.

Grande, Oz Büyücüsü'nden (The Wizard of Oz) esinlenilen filmde Cynthia Erivo'yla birlikte rol alıyor.

Yönetmen John Chu'nun kendi performansına ve Galinda karakterine övgüde bulunduğu bir paylaşıma yanıt veren Grande şunları yazdı:

Onunla geçirdiğim yıl(lar)ın bir dakikasını bile asla unutmayacağım. Seni de Cyn'imi de [Cynthia Erivo]. Kalıcı olarak ve tercihen birbirine bağlı. Koleksiyona bu kadar çok ıslak kirpik ekleyebildiğimiz için açıklanamayacak kadar minnettarım @jonmchu.

Grande sözlerine şöyle devam etti:

Henüz bunları ifade edecek kelime yok. Ama. Böylesine şefkat, açıklık, zeka ve nezaketle yol gösterdiğin için teşekkürler Jon. Bir ortamı senin gibi yöneten birini daha önce hiç görmemiştim. Seni çok seviyorum.

Wicked, 27 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU