Yeniden Refah'tan 'ittifak' açıklaması: Kararı Fatih Erbakan duyuracak

Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'de Cumhur İttifakı'na destek vereceği iddia edilmişti

Fotoğraf: Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki iş birliği görüşmeleri tıkanmış, daha sonra Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul'da Murat Kurum, Ankara'da Turgut Altınok, İzmir'de ise Hamza Dağ'a destek vereceği iddia edilen haberler yayınlanmıştı. Haberler üzerine açıklama yapan Yeniden Refah Partisi, temasların sürdüğünü, haberlerin gerçeğini yansıtmadığını açıkladı.

Açıklama şöyle:

Bugün bir kısım medyada yer alan AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için yapmış olduğu ittifak talebini kabul ettiğimiz yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yeniden Refah Partimiz, AK Parti'nin ittifak talebine ilişkin değerlendirmelerini sürdürmektedir. 

Partimiz içindeki istişare ve değerlendirmeler sonrası alınacak kararı genel başkanımız Fatih Erbakan kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu hususta, genel başkanımızın yapacağı açıklama dışındaki açıklamaların dikkate alınmaması gerektiğini kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

 

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU