Barack Obama, eşi Michelle'in 60. yaşını övgülerle kutladı

Eski Başkan, "Michelle Obama, her günü güzelleştiriyorsun" dedi

(Reuters)

Barack Obama, eşi Michelle Obama'ya 60. doğum gününde tatlı bir övgü paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eski Başkan 17 Ocak'ta sosyal medya hesabından 31 yıllık eşi için doğum günü dileğini paylaştı.

Barack, "60 yaş böyle bir şey. Tanıdığım en komik, en zeki ve en güzel kişilerden biri olan eşimin doğum günü kutlu olsun. @MichelleObama, her günü güzelleştiriyorsun. Bu yeni 10 yılın sana neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyorum" diye yazdı.

Övgüye ek olarak Barack, eski First Lady'nin güneşli bir okyanus arka planına karşı sarı bir yazlık elbiseyle poz verdiği fotoğrafını paylaştı.

O zamandan bu yana 2,4 milyondan fazla kez görüntülenen gönderi, Michelle için ek doğum günü dileklerinin yağmasına neden oldu.

Bir kullanıcı, "Ona bu kadar taptığınızı görmek çok güzel! Umarım harika bir gün geçirir!" diye yazarken, bir başkası da şunları söyledi:

Büyük ikonun doğum günü kutlu olsun!

 


Eski başkanın samimi doğum günü mesajı, Michelle'le 3 Ekim 2023'te 31. evlilik yıldönümlerini kutlamalarının ardından geldi.

Yıldönümlerini kutlamak adına hem Barack hem de Michelle birbirleri için tatlı övgüler paylaşmıştı.
 

 


Barack, çiftin bir fotoğrafının altına, "Yıldönümümüz kutlu olsun tatlım! @MichelleObama, sen zeki, nazik, komik ve güzelsin. Sana benim diyebildiğim için şanslıyım" diye yazmıştı. Michelle de kendi yıldönümü gönderisini paylaşmıştı:

31 yıl ve daha gidilecek bir ömür. Hayatı seninle yan yana yaşamayı seviyorum, @BarackObama. Yıldönümümüz kutlu olsun tatlım!

Çiftin iki kızı var: 25 yaşındaki Malia ve 22 yaşındaki Sasha. Barack ve Michelle, 1989'da Şikago'da her ikisinin de çalıştığı hukuk firmasında tanışmıştı. Çift 1992'de nikah masasına oturmuş ve 2008'de Barack, ABD'nin 44. başkanı seçilmişti.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU