Verdiği kilolarla ünlü fenomen, 35 yaşında hayatını kaybetti

Brezilyalı Mila de Jesus 25 kilo vermişti

Jesus'un ölümünü çocukları duyurdu (Instagram)

Verdiği kilolarla ünlü Brezilyalı influencer Mila de Jesus 35 yaşında hayatını kaybetti.

Jesus'un kalp krizi geçirdiği düşünülüyor.

ABD'de yaşayan ve henüz 4 ay önce evlenen Jesus'un cuma günü yaşamını yitirdiği belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir önceki evliliğinden 4 çocuğu bulunan Jesus, birkaç ay önce temmuzdan bu yana sedef hastalığıyla mücadele ettiğini açıklamıştı.

60 bin takipçili Instagram hesabından ekimde bir açıklama yapan Jesus, "Üç aydır bu durumla uğraşıyorum ve vücudumun yüzde 80'i bundan etkilendi" ifadelerini kullanmıştı.

Brezilya doğumlu içerik üreticisi 6 yıl önce bir zayıflama ameliyatı geçirmiş, geçen kasımda da ameliyat öncesi fotoğraflarını paylaşmıştı.

Jesus paylaşımında, "6 yıl önce aldığım bir karar hayatımı birçok yönden değiştirdi. Bir tarafta 22 yaşındaki Mila, diğer tarafta 35 yaşındaki Mila" ifadelerine yer vermişti.

Jesus 2023 aralığında Brezilya'daki O Globo gazetesine verdiği röportajda 2019'da 100 kilo civarında olduğunu, 2020'de 85 kiloya düştüğünü ve 2023'te 75 kiloya ulaştığını söylemişti.

Jesus'un yakın arkadaşı iş insanı Eduarda Gaia, Brezilya medyasına yaptığı açıklamada, "Telefondaki son konuşmamızı sonsuza kadar hatırlayacağım. Seni çok seviyorum arkadaşım" dedi.

Brezilyalı içerik üreticisi Instagram paylaşımlarının yanı sıra 100 bin takipçili Youtube kanalı için çektiği makyaj videolarıyla da biliniyordu.


Independent Türkçe, NY Post, NDTV

DAHA FAZLA HABER OKU