Özgür Özel: Baş suçlu, Atatürk'ü pazarlık konusu yapan Erdoğan'dır

Özel, “Fenerbahçe ve Galatasaray'a, onlara destek veren Beşiktaş'a ve tüm kulüplere müteşekkiriz” dedi

Fotoğraf: AA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Partisinin yerel seçimlerde Manisa adaylığı için iki ismin öne çıktığını söyleyen Özgür Özel, bu kişilerden birinin önceki dönem CHP Manisa İl Başkanı Musa Semih Balaban, diğerinin ise eski Manisa Eczacılar Odası Başkanı Devrim Bali olduğunu söyledi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal edilmesine ilişkin soruyu yanıtlayan Özel şunları söyledi:

Aylardır diyorum ki; Fenerbahçe-Galatasaray bir Süper Kupa maçı yapacaklarsa bu Türkiye dışında bir yerde oynanamaz. Bu İzmir’deki Atatürk Stadyumu’na yakışırdı ama dinlemediler.

Yurtdışında yapacaksanız bir mazeret olur o da KKTC'de, yani burası kadar vatan bildiğimiz bir yerde olur. Hiçbir yerde oynanamaz ama Suudi Arabistan'da hiç oynanamaz.

Bunlar gelince Anıtkabir'e gidiyorlar mı? İstiklal Marşı'na saygı gösteriyorlar mı? İşte böyle kepazelik olur.

Hadlerini bildirdiler

Hepimiz utandık, çok tepkiliyiz ama suç ne kulüplerde ne de istifa ettirilerek bütün suçun yükleneceği TFF'dedir. Suç, 'Her şeyi ben bilirim' diyen Erdoğan'dadır. Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nı pazarlık konusu yapan baş suçlu Erdoğan'dır. Fenerbahçe ve Galatasaray'a, onlara destek veren Beşiktaş'a ve tüm kulüplere müteşekkiriz. Suudi Arabistan'daki hadsizlere ve 100. yıl kupasını oraya yollayan hadsizlere hadlerini bildirmişlerdir.

Sinan Ateş cinayetine ilişkin bir soruya karşılık Özel, cinayetin üzerindeki sis perdesinin kaldırılması için herkesin gösterdiği iradenin son derece kıymetli olduğunu kaydetti.

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU