Netflix'in çok sevilen dizisiyle şöhret olmuştu: Resmen boşanıyor

Yayın platformundaki komedi programında evliliğinden "tek eşlilik hapishanesi" diye bahsetmişti

Beef, Rotten Tomatoes'dan neredeyse tam puan alarak yayımlanır yayımlanmaz yılın en iyi dizileri arasına girmişti (Netflix)

Netflix'in çok övülen dizisi Beef'in yıldızı Ali Wong, Justin Hakuna'yla 8 yıl süren evliliğini sona erdirmek için resmen başvuruda bulundu.

TMZ'nin haberine göre 41 yaşındaki oyuncu, 22 Aralık Cuma günü Beverly Hills'te "uzlaşılamaz farklılıkları" gerekçe göstererek boşanmak üzere adım attı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çift, ayrılacaklarını 10 Nisan 2022'de ilan etmişti. Müstakbel eski eşlerin 8 yaşındaki Mari ve 6 yaşındaki Nikki adında iki kız çocuğu var. Ali Wong, kızların ortak yasal ve fiziksel velayetini talep ediyor.

TMZ'nin elde ettiği belgeler, çiftin mal varlıklarını sınıflandırmak için arabuluculuk yaptıklarını ortaya koydu. Haberlere göre çiftin bir evlilik sözleşmesi var ve ünlü oyuncu, bunun mahkemece uygulanmasını istiyor.

Çift 2010'da bir arkadaşlarının düğün davetinde tanışmış ve 2014'te San Francisco'da evlenmişti. 

"Tek eşlilik hapishanesi"

Amerikalı aktris Şubat 2022'de, Netflix'teki Ali Wong: Don Wong adlı komedi programında, evliliğinden "tek eşlilik hapishanesi" diye bahsetmişti.

Wong, 59 dakika süren üçüncü Netflix stand-up komedisinde en çılgın fantezilerini, tek eşliliğin zorluklarını ve bekarlarla ilgili gerçek hislerini açıklamıştı.

Ali Wong'un şu sıralarda kendisi gibi komedyen ve oyuncu Bill Hader'la birlikte olduğu biliniyor. Çift, Nisan 2023'te Los Angeles'ta öpüşürken görüntülenmişti. 

6 Nisan'da Netflix'te prömiyerini yapan Beef, başarısız müteahhit Danny Choe ve başarılı bir girişimci olan Amy Lau'nun trafikte yaşanan ciddi bir tartışma sonrasında hayatlarının altüst olmasını konu alıyor.

Beef, yayın platformunda yer almaya başladığından beri Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu. 

"Kapana kısılmış hissettim"

Wong, kendisini "her şeyden önce bir stand-upçı" diye tanımlıyor. Beef'teki rolü ve oyunculuk kariyeriyle ilgili konuşan Wong, "Çok fazla eğitimim yok ve hazırlık açısından beni en çok endişelendiren şey tüm o replikleri ezberlemekti" dedi.

Bazen günde 10 sayfa diyalog ezberlemem gerekiyordu ve bu kısım benim için en korkutucu olanıydı.

Stand-up yapmamanın çok büyük bir eksiklik olduğunu anlatan Wong, bunun kendisi için bir ifade biçimi olduğunu söyledi.

Bunun elimden alınması kapana kısıldığımı hissettirdi.


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety, TMZ

DAHA FAZLA HABER OKU