İmamoğlu: Bir kısım dostlar hadlerini aşan cümleler kurabiliyor

İBB Başkanı İmamoğlu "Omuz omuza mücadele ettiğimiz aynı masayı paylaştığımız birlikte iş ürettiğimiz aynı kaseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar" diye konuştu

Fotoğraf: AA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kurtköy Yaşam Merkezi’nin temel atma töreninde yaptığı açıklamada İYİ Parti'den kendisine yönelik eleştirelere yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Uşak'ya yaptığı açıklamada İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Ne yaptım bu arkadaşları o masaya götürdüm, o masadan kovuldum. Ama ikisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler. Benim değil, milletin istediğini kabul etmediler" idadelerini kullanmıştı.

"Eski dosttan düşman olmaz"

Açıklamasında "Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar" ifadesini kullanan İmamoğlu şunları kaydetti:

Yıllarca her oyunu denediler. Bir günümüz bile krizsiz geçmedi. Zannediyorlar ki biz bunları yıldırırız. Biz pes etmeyeceğiz siz pes edeceksiniz. Biz bunlara fırsat vermeyeceğiz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şimdi de yeni bir oyunla karşı karşıyayız. Omuz omuza mücadele ettiğimiz aynı masayı paylaştığımız birlikte iş ürettiğimiz aynı kaseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar. Bunu üzülerek takip ediyorum.

Sayıları az da olsa bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen hadlerini aşan cümleler kurabiliyorlar. Başından beri biz ne dedik eski dosttan düşman olmaz. Kulaklarımızı kötü sözlere tıkayacağız. Kötü sözleri kulağım hiç duymuyor.   

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU