Game of Thrones'un Jon Snow'u 2024'te HBO'ya dönüyor

36 yaşındaki aktörün yeni projesi belli oldu

Harington, Game of Thrones'daki performansıyla 2016 ve 2019'da En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy adaylığı elde etmişti (HBO)

Kit Harington, HBO'nun meşhur fantastik draması Game of Thrones'da Jon Snow karakterini canlandırarak şöhrete kavuşmuştu. 

İzlenme rekorları kıran dizi, 2019'da sona erdi. Harington'ın rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı şimdilik belli olmasa da aktörün HBO'ya dönüşü doğrulandı. 

HBO dizisinin başrolünde

Game of Thrones'un finalinden bu yana başka projelerle meşgul olan 36 yaşındaki aktör, popüler dizinin tartışmalı sonuna gelen tepkileri geride bırakmak istiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör, 2021 yapımı Eternals'daki Dane Whitman rolüyle Marvel Sinematik Evreni'ne adımını atmıştı. Harington'ın gelecekteki bir Marvel projesinde bu rolü yeniden canlandırıp canlandırmayacağına dair açıklama yok. Ancak eleştirmenlere göre Eternals'ın nasıl sona erdiği ve Dane'in çizgi romanlardaki geçmişi göz önüne alındığında, karakterin yeniden ortaya çıkması an meselesi. 

Baby Ruby, Modern Love ve Extrapolations gibi yapımlarda da rol alan Britanyalı oyuncu, yakında gösterime girecek bir HBO dizisinde de başrol oynayacak.
 


HBO'nun 2024'teki projelerini tanıttığı görüntülere göre Kit Harington, Londra'daki bir yatırım bankasında çalışabilmek için birbirleriyle kıyasıya rekabete girişen bir grup insanın hikayesini konu alan Industry'nin üçüncü sezonunda, Henry Muck rolünü canlandıracak.

Pek çok kişi Jon Snow'un hikayesinin devamını öğrenmek için sabırsızlansa da Harington, Game of Thrones'daki rolünü yeniden canlandırmadan önce farklı bir karakter olarak HBO'ya dönecek.

Game of Thrones'un 2019'da sona ermesinin ardından prequel (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) House of the Dragon 2022'de gösterime girdi.  

George R.R. Martin'in kitaplarından uyarlanan olası bir Jon Snow dizisi üzerinde de çalışmalar sürüyor. Ancak HBO CEO'su Casey Bloys, Jon Snow karakterini merkeze alan spinoff'un henüz kanaldan resmi onay almadığını söyledi.

Game of Thrones senaryolarını her zaman geliştiriyoruz. İlkbaharda Dunk ve Egg'e yeşil ışık yaktık. O dünyada yeşil ışığa yakın başka bir şey olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz.


Independent Türkçe, TVLine, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU