Meşhur korku serisinden haber var: "Birkaç proje yolda"

Kült serinin bu yıl gösterime giren son filmi dünya çapında yaklaşık 147 milyon dolar hasılat elde etmişti

Serinin son filminde Alyssa Sutherland, Nell Fisher ve Morgan Davies rol almış, Bruce Campbell da rahibi seslendirmişti (Warner Bros)

Oyuncu ve yapımcı Bruce Campbell, son filmin başarısının ardından Kötü Ruh (Evil Dead) serisinin geleceği için son derece emin konuştu. 

"Bırakalım yönetmenler karar versin"

Campbell, üç film boyunca usta sinemacı Sam Raimi'nin yarattığı korku serisinin yüzü olmuştu. 65 yaşındaki aktör, Ash Williams'ı canlandırdığı Netflix dizisi Ash vs. Evil Dead'le de beğeni kazanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Campbell, ComicBook.com'a verdiği son röportajda Kötü Ruh serisinin geleceği hakkında konuştu.

Amerikalı oyuncu, Kötü Ruh: Diriliş'in (Evil Dead Rise) başarısının ardından serinin nasıl devam edeceğine dair umut verici bir açıklama yaparak Raimi'yle birlikte "sırada birkaç tane daha" projeleri olduğunu doğruladı.

Bırakalım yönetmenler karar versin. Sam istedikleri ne varsa onların önüne koyuyor. Fede Álvarez düz bir versiyon yapmak istedi çünkü ilk Evil Dead biraz melodramatikti. Kötü Ruh: Diriliş'in yönetmeni Lee Cronin'in geçmişiyse drama ağırlıklı. Biz de bu adamları konfor alanlarının dışına çıkarmaya çalışmıyoruz.

Kötü Ruh 2 (Evil Dead 2) tarzında bir film daha görmek istediğini söyleyen Campbell, sözlerini şöyle sürdürdü:

Hazırda birkaç tane daha var ve seriyi biraz neşelendirmek güzel olurdu ama yönetmenlere saygı duymaya çalışıyoruz. Eğer düz bir korku filmi yapmakta daha iyilerse, sorun değil.

Eleştirmenlere göre Kötü Ruh: Diriliş'in başarısı, serinin daha tutarlı bir şekilde devam ettirilmesi için gereken ilgiyi ateşlemiş gibi görünüyor. 

"Çok potansiyel var"

Yönetmen Lee Cronin de önceki bir açıklamasında Kötü Ruh: Diriliş'in devamı için birden fazla fikir olduğunu doğrulayarak en az bir film daha gelebileceğini ima etmişti. 

Cronin ayrıca ScreenRant'e yaptığı açıklamada korkunun devamının "film tanrılarına bağlı" olduğunu söylemişti:

Sanırım evreni daha önce olduğundan biraz daha geniş açtım ve bence orada çok fazla potansiyel var.

Büyü kitabının dehşeti

Sam Raimi'nin yarattığı, 5 sinema filmi ve bir televizyon dizisinden oluşan korku-komedi serisi, eski bir Sümer metni olan Necronomicon Ex-Mortis adlı büyü kitabının saçtığı dehşeti merkeze alıyor.

Serinin her filmi eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı. Kötü Ruh, Kötü Ruh 2 ve Karanlığın Ordusu'ndan (Army Of Darkness) oluşan üçleme, kendine sadık bir takipçi kitlesi edinerek dünya çapında 300 milyon dolar hasılat elde etti


Independent Türkçe, ScreenRant, ComicBook.com

DAHA FAZLA HABER OKU