HBO CEO'sundan Jon Snow dizisiyle ilgili üzen haber

Game of Thrones evreninin merakla beklenen dizisiyle ilgili açıklama geldi

36 yaşındaki Harrington, Game of Thrones'daki performansıyla 2016 ve 2019'da En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy adaylığı elde etmişti (HBO)

HBO, Game of Thrones'un olağanüstü başarısının ardından, House of the Dragon da dahil olmak üzere yazar George R.R. Martin'in eserlerine dayanan ve Westeros'ta geçen birçok dizi geliştirmeye başladı.

Resmi onay alan tek dizi var

Ancak geliştirilmekte olan tüm Game of Thrones spinoff'larının arasında, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, HBO'dan doğrudan onay alan tek dizi oldu.

HBO CEO'su Casey Bloys, Game of Thrones'da Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow karakterini merkeze alan spinoff'un, henüz kanaldan resmi onay almadığını söyledi.

TVLine'a konuşan Bloys, geliştirilmekte olan pek çok Game of Thrones spinoff'u olduğunu ancak Martin'in Dunk and Egg romanlarına dayanan A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight'ın resmi olarak yeşil ışık yakılan tek dizi olduğunu söyledi:

Game of Thrones senaryolarını her zaman geliştiriyoruz. İlkbaharda Dunk ve Egg'e yeşil ışık yaktık. O dünyada yeşil ışığa yakın başka bir şey olduğunu söyleyemem ama her zaman farklı senaryolar ve fikirler üzerinde çalışıyoruz.

Bloys'a göre merakla beklenen ve Game of Thrones'daki olaylarından öncesini anlatacak dizinin çekimlerine, 2024 baharında başlanması planlanıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte, HBO'nun henüz hiçbirini resmi olarak kabul etmediği ama geliştirilmekte olan birçok spinoff var. 

Bunlar arasında büyük heyecanla beklenense, Game of Thrones kadrosunun özellikle de Kit Harington'ın Jon Snow rolüyle geri döneceği devam dizisi.

Geliştirilmekte olduğu bildirilen diğer Game of Thrones spinoff'larıysa Prenses Nymeria'yı takip edecek olan 10000 Ships ve Corlys Velaryon'un efsanevi yolculuklarını izleyecek The Sea Snake.

İki dizi iptal edildi

Flea Bottom ve Bloodmoon ise iptal edildiği bildirilen iki spinoff.

İzleyicilerin House of the Dragon'un 2. sezonu için de 2024 yazını beklemesi gerekiyor. 


Independent Türkçe, TVLine, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU