Fantezi kıyafetiyle dolaşan bahçıvana emekleme yasağı

Geceleri garip sesler çıkartırken görüldüğü öne sürüldü

Joshua Hunt'ın internete erişimine de kısıtlamalar getirildi (Avon and Somerset Police)

Birleşik Krallık'ta kadınları korkutan bahçıvanın, halka açık yerlerde siyah fantezi kıyafeti giyerek emeklemesi yasaklandı.

Bristol Somerset'te bahçıvanlık yapan 32 yaşındaki Joshua Hunt, 27 Ekim'de çıkarıldığı mahkemede endişe yaratmak ve tacizden suçlu bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bristol Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ardından dün verilen kararda Hunt'ın 5 yıl boyunca halka açık yerlerde emeklemesi, yerde kıvranması, siyah fetiş kıyafeti giymesi, tıbbi durumlar hariç maske takması yasaklandı.

Mahkeme aynı zamanda Hunt'ın cinsel saldırı riski oluşturduğunu bildirdi. Birleşik Krallık'ta cinsel saldırıdan herhangi bir sabıkası bulunmayan ancak potansiyeli olduğu düşünülen kişiler hakkında böyle bir karar verilebiliyor.

Bölge Yargıcı Joanna Dickens, "cinsel risk" kararının ciddi olduğunu ve ihlal edildiği takdirde Hunt'ın hapse girebileceğini söyledi.

Hunt'ın 5 yıl boyunca uyması gereken yasaklar şöyle:

- Tıbbi amaçlarla ya da kanunen gerekli olmadıkça, halka açık bir yerde araç içindeyken de dahil olmak üzere saat 21.00 ila 06.00'da yüz maskesi takamayacak.

WhatsApp Image 2023-11-04 at 12.48.03.jpeg
Hunt'ın maskelerin üzerine gülen yüz çizdiği görüldü (Avon and Somerset Police)

 

- Aynı saat aralığında halka açık yerlerde baştan aşağı siyah kombin yapamayacak ve yanında bu kıyafetleri bulunduramayacak.

- Tüm vücudunu kaplayan kıyafetler giyerek halkın içinde emeklemeyecek, kıvranmayacak ve sürünmeyecek.

Geceleri ortaya çıkıyor, garip sesler duyuluyor

Avon ve Somerset polisi mahkemede, Hunt'ın bölgedeki 25 olayla bağlantılı olduğunu söylemişti.

WhatsApp Image 2023-11-04 at 12.48.36.jpeg
100 sterlin para cezasına çarptırılan Hunt aynı zamanda mağdurların her birine de 200 sterlin tazminat ödeyecek (Avon and Somerset Police)

 

İlk kez 5 yıl önce ortaya çıkan Hunt, görgü tanıklarının anlattığına göre yüzünde maske ve simsiyah lateks kıyafetle geceleri Somerset'in köylerinde dolaşmaya başladı.

Topalladığı, kendini yere ve arabaların önüne attığı, garip sesler çıkardığı iddia edilen Hunt'la ilgili polise çok sayıda şikayet geldi.

Hunt en son 9 Mayıs'ta bir kadının kullandığı arabanın önüne kendini attıktan sonra gözaltına alındı. Polise verdiği ifadede Hunt, kullandığı ilaçlar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını öne sürdü. 
 


Independent Türkçe, BBC, Guardian 

DAHA FAZLA HABER OKU