The Walking Dead evreninde Rick ve Daryl bir araya gelecek mi?

Eleştirmenlere göre iki kahramanın buluşması kaçınılmaz ve yeni fragman bu teoriyle ilgili ipucu veriyor

Rick ve Michonne'u merkeze alan yeni spinoff'un 2024'te gösterime gireceği tahmin ediliyor (AMC)

The Walking Dead: The Ones Who Live'in yeni yayımlanan fragmanı, bir diğer spinoff The Walking Dead: Daryl Dixon'dakine benzer bir konuşma içeriyor. Bu da zombi kıyameti serisi için gelecekteki bir birleşme olasılığını artırıyor. 

Rick ve Michonne'un yaklaşan spinoff'uyla ilgili çok fazla ayrıntı açıklanmadı ancak tanıtımlar yeni The Walking Dead projesinin Rick kaybolduktan sonra ona ne olduğu etrafında döndüğünü gösteriyor. 


The Walking Dead'in 9. sezonunda Rick Grimes'ın CRM olarak bilinen kötü örgütün kurbanı olduğu ortaya çıkmıştı.

İçerik sorumlusu da birleşmeyi işaret etti

Daryl Dixon'ın birinci sezon finalinde Carol'ın ortaya çıkmasıyla, AMC'nin The Walking Dead spinoff'ları bir araya gelmeye başladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Serinin hayranlarının sevdikleri kahramanları yeniden bir arada görme arzusu sayesinde birleşme teorileri de giderek daha popüler hale geliyor. 

The Walking Dead serisinin baş içerik sorumlusu Scott M. Gimple, bu ay katıldığı panelde dizilerin birleşmesi fikrinin The Walking Dead'in geleceği için son derece mantıklı olduğunu anlatmıştı.

Rick ve Daryl'ın spinoff'ları arasındaki önemli benzerlik, bir birleşmenin ufukta olduğunu kanıtlar nitelikte.

İki kahramandan benzer mesajlar

Daryl Dixon'ın pilot bölümünde, baş karakter Fransa'da uyandıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'ndeki arkadaşlarına bir mesaj iletmek umuduyla ses kaydı yapmıştı. 

Daryl, geri dönememesi halinde grubunun hâlâ "denediğini" bilmesini istediğini söylemişti. 

Bu konuşma, Rick'in The Ones Who Live fragmanında CRM'den kaçmaya çalışmaktan bahsetmesiyle büyük benzerlik taşıyor.

Eleştirmenlere göre Rick'le Daryl'ın eve ulaşmaya çalışmak ve sevdikleri insanların hayatta kalmak için savaştıklarını bilmelerini istemesi, karakterlerin yeniden bir araya gelerek eve birlikte döneceklerine işaret ediyor olabilir.

Her iki spinoff da yuva ve kararlılık temaları etrafında dönüyor. 

İzleyiciler beklemek zorunda kalabilir

Eleştirmenlere göre bu paralellik, birleşme teorilerini daha makul kılıyor çünkü karakterler yeniden bir araya gelmek için aynı motivasyonu paylaşıyor. 

The Walking Dead spinoff'ları ayrı düşen karakterlerin birleşmesine doğru ilerliyor. Ancak izleyiciler bunun için bir süre beklemek zorunda kalabilir. 

Hem Daryl Dixon hem de Dead City, ikinci sezon onaylarını aldı. Bu da, spinoff'lardaki karakterlerin yeniden birleşme zamanı gelene kadar kendi hikayelerine odaklanacakları anlamına geliyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Empire

DAHA FAZLA HABER OKU