Yapımcılar açıkladı: Çok beğenilen filmin yıldızları yeniden bir arada

"Sabırsızlanıyorum"

Taylor Sheridan'ın yazıp Denis Villeneuve'ün yönettiği filmde Emily Blunt'ın performansı hem eleştirmenlerin hem de sinemaseverlerin beğenisini kazanmıştı (Lionsgate)

Sicario serisinin yapımcıları, ilk filmde Emily Blunt, Josh Brolin ve Benicio del Toro'dan oluşan kadronun geri dönebileceği üçüncü bir bölüm üzerine çalışıyor. 

2015'te gösterime giren aksiyon ve gerilim türündeki ilk film, izleyicileri ABD-Meksika sınırındaki uyuşturucu savaşıyla tanıştırmıştı. 

"Harika bir hikayemiz var"

Blunt, uyuşturucu ticaretiyle mücadele etmek üzere görevlendirilen bir FBI ajanını canlandırıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2018'de gösterime giren Sicaro 2 (Sicario: Day of the Soldado), kartellerin teröristleri sınırdan geçirmeye başlamasıyla tırmanan uyuşturucu savaşını vurgulayarak hikayeyi devam ettirmişti. 

Devam filminde, Brolin'in karakteri federal ajan Matt Graver ve del Toro'nun canlandırdığı Alejandro, bu tehditle yüzleşmek için yeniden bir araya gelmişti.

Collider'a konuşan yapımcılar Molly Smith ve Trent Luckinbill, projeye duydukları heyecanı ve ilk filmdeki üçlüyü yeniden bir araya getirme niyetlerini paylaştı.

"Düşüncemiz Benicio, Emily ve Josh'la oyuncu kadrosunu tekrar bir araya getirmek ve anlatacak harika bir hikayemiz var" diyen Smith, sözlerini şöyle sürdürdü:

Benicio muhtemelen şu anda buna en yakın olan kişi. Grev bizi biraz yavaşlattı ama bence herkes çok heyecanlı. Herkes hikayenin çerçevesini biliyor.

Sicario 3, Benicio del Toro'nun karakterine odaklanmaya devam edecek ve yapımcı Basil Iwanyk bu konuda son derece hevesli. 

"Onu sonsuza kadar izleyebilirim"

Iwanyk, del Toro'nun canlandırdığı Alejandro'nun asla eskimeyeceğine ve hayranların bu karaktere doyamayacağına inanıyor. 

Yapımcı Erica Lee de üçüncü bölüm için heyecanını dile getirerek konsepti "harika" olarak tanımladı.

Sicario 3 için sabırsızlanıyorum. Benicio'yu o adamı canlandırırken sonsuza kadar izleyebilirim. Yani Benicio'yu her şeyde izleyebilirim ama bu karakter hiç eskimiyor.

Üç dalda Oscar'a aday gösterilen ilk film, 2015'te Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmıştı. 


Independent Türkçe, Collider, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU