Netflix'teki yeni polisiyenin yaratıcısından ikinci sezon açıklaması

"Seyirciye karşı bir görev"

Yayın platformunda 19 Ekim'de gösterime giren dizi, 8 bölümden oluşuyor (Netflix)

Netflix'te ilk gösterimini geçen hafta yapan Bodies, kısa sürede sürpriz bir başarı yakaladı. 

Aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, izleyicilere onlarca yıllık zaman diliminde geçen bir cinayet gizemi sunuyor.

Netflix, dizinin konusunu şöyle özetliyor:

4 dedektif. 4 farklı dönem. Tek bir ceset. Britanya'nın geleceğini kurtarmanın yolu, tarihin akışını değiştiren bir cinayeti çözmekten geçiyor.

İkinci sezon gelecek mi?

Dizinin dolambaçlı hikayesi, seyircilerin ilgisini çekerek izlenme listelerinde zirveye tırmanmasına yardımcı oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa sürede dizinin bağımlısı olan seyirciler, ikinci sezonun gelip gelmeyeceğini sorgulamaya başladı. Ancak dizinin yaratıcısından hayranlara üzücü bir haber geldi.

Bodies'in yazarı Paul Tomalin, Birleşik Krallık'ın köklü dergisi Hello'ya verdiği yeni röportajda, dizinin şimdilik ikinci sezon için geri dönmesini planlamadığını belirtti. 

Tomalin, "Netflix'e 'Bu tek bir dizi, tek sezon ve bitti' diyerek gittik çünkü bence önünüzde bu kadar harika bir konsept olduğunda, bunu çözmezseniz izleyicilerinizi kaçırırsınız."

Bence hikaye konsepti bu kadar güçlü olan bir şeyi bitirmek ve çözmek seyirciye karşı bir görev. Bu yüzden, sonunda kırmızı perdeyi gördüğünüzü gerçekten hissetmenizi istedik.

Başrollerinde Stephen Graham, Jacob Fortune-Lloyd, Shira Haas ve Amaka Okafor'un yer aldığı dizi, hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 81 puan almayı başaran dizinin izleyici skoruysa 75.


Independent Türkçe, ComicBook.com, GamesRadar

DAHA FAZLA HABER OKU