Teletabiler'in "güneş bebeği", hamile olduğunu açıkladı

Meşhur olduğunda henüz 9 aylıktı

İlk olarak 1997'de BBC'de ekrana gelen Teletabiler, 2001'e kadar sürmüştü (BBC)

Teletabiler'in (Teletubbies) güneş bebeği 27 yaşındaki Jessica Smith, hamile olduğunu duyurdu.

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po'nun hikayesini konu alan Teletabiler, bir dönemin popüler çizgi filmleri arasındaydı.

Henüz 9 aylıkken kahkaha atan güneş bebek rolüyle meşhur olan Smith, Instagram'dan bebeğinin ultrason görüntülerinin yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Entertainment Tonight'a "Dünyanın her yerinden sınırsız sayıda tebrik mesajı aldım" diyen Smith ve eşi Ricky Latham, kız çocuklarını ocak ayında kucaklarına almayı bekliyor.

Birleşik Krallık'ta dünyaya gelen Smith, "güneş bebek" olduğunu 19 yaşındayken Facebook'ta yaptığı, "Ben Teletabiler'deki güneşim. Güneşmiş gibi davranan çok kişi oldu fakat size gerçek hikayeyi sadece ben anlatabilirim" paylaşımla duyurmuştu.

Öte yandan Teletabiler, yayımlandığı süre boyunca çeşitli Bafta ödülleri kazanmış ve iki Daytime Emmy ödülüne aday gösterilmişti.


Smith'in bebek haberi, Netflix'in Teletabiler'i yeniden uyarlamasından bir yıl sonra geldi.

Klasik dizinin yeni uyarlamasında hikayeyi, Emmy adayı Tituss Burgess anlatıyor. İkonik karakterlere de Rachelle Beinart, Rebecca Hyland, Nick Chee Ping Kellington ve Jeremiah Krage hayat veriyor.

Yeni seride farklılıklar olmasına rağmen güneş bebek, karakterlerin söylediği şarkılar, Teletabiler'in hep bir ağızdan söylediği ifadeler gibi orijinal diziden birçok parça da var.


Independent Türkçe, Entertainment Tonight, People

DAHA FAZLA HABER OKU