Daryl Dixon artık The Walking Dead'deki en büyük iki sırrı biliyor

Fransa macerasına mütevazı bir gezgin olarak başlayan Daryl iki hayati bilgi edindi

54 yaşındaki Reedus'ın başrolde olduğu dizinin sezon finali pazar günü ekranlara gelecek (AMC)

Daryl Dixon, artık AMC'nin tüm The Walking Dead serisinin en iyi saklanan ve ezber bozan iki sırrını resmen biliyor.

Daryl'ın Fransa yolculuğu tesadüfen gerçekleşmiş gibi görünse de Norman Reedus'ın canlandırdığı sert kahraman, orada geçirdiği süre boyunca çok şey kazandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dindar isyancılarla arkadaş olan Daryl, kendine neredeyse evlatlık bir oğul edindi ve hatta arbaletinin yerini alacak yeni bir silah bile buldu. 

Ama tüm bunlardan daha değerlisi, Daryl'ın zombi salgınına ilişkin iki hayati bilgi edinmesi oldu.

The Walking Dead: World Beyond'un finalinde ortaya çıktığı üzere, Fransa seri için kilit bir ülkeydi. Ve burada geçen yeni dizinin 5. bölümü, Daryl'ın artık iki büyük sırrı bildiğini doğruladı.

*Buradan sonrası spoiler içerir, bizden söylemesi*

Dizinin kötü karakteri Genet'in açıklamaları, virüsün Fransa'da nasıl başladığını ve insan yapımı olduğundan açıkça ortaya koydu. Ayrıca, sorumlu bilim insanlarının zengin sponsorlar tarafından finanse edildiğini de ima etti.

The Walking Dead'in zombi virüsünün nasıl başladığı, Daryl'ın ABD kıyılarından ayrıldığından beri öğrendiği tek sır değil. 

Yüzen laboratuvardaki zombi deneylerine şahit oldu

Maine'de yakalanmasının ardından Daryl, kendini Genet'nin yüzen laboratuvarında mahkum olarak buldu ve gemide zombiler üzerinde yapılan deneyleri de gördü.

Daryl, dizinin 5. bölümünde bunlardan fazlasına da şahit oldu. Genet'nin arenasında savaşmak zorunda bırakılan Daryl, deneklerden birine yeşil bir madde enjekte edildiğini ve ardından zombinin hızla ileri fırladığını gördü.

Artık çok daha bilge

Daryl, tanık olduğu deneyler ve Genet'nin salgınla ilgili açıkladığı ayrıntılarla birlikte, artık The Walking Dead 11. sezon sonunda olduğundan çok daha bilge.

Bu da Daryl'ın öğrendiklerinin The Walking Dead serisinin geneli için önemli sonuçlar doğurabileceği ve bilgileri diğer ana karakterlerle paylaşılabileceği anlamına geliyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU