Hayranlar yeni The Walking Dead dizisini öve öve bitiremiyor: "Muhteşem"

"Serinin uzun zamandır yaptığı en iyi şey"

Başroldeki Norman Reedus, karakterinin Avrupa'daki serüveninin The Walking Dead'e kıyasla bambaşka olacağını söylemişti (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon hayranları, dizinin şimdiden serinin yıllardır gördüğü en iyi yapım olduğunu söylüyor.

The Walking Dead serisinin en yeni dizisinin henüz sadece iki bölümü yayımlandı. Ancak izleyiciler, Norman Reedus'ın başrolde olduğu spinoff'u öve öve bitiremiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni diziyi The Walking Dead'in ilk sezonu ve Fear the Walking Dead'in 3. sezonu gibi zombi serisinin en sevilen bölümleriyle karşılaştıran hayranlar, spinoff'u "şaşırtıcı" ve "özel" olarak tanımladı.

Daryl Dixon, The Walking Dead'in sona erdiği 11. sezondaki olaylardan bir süre sonra geçiyor. Dizi, Marsilya'da kıyıya vuran Daryl'ın, mesih olduğuna inanılan bir çocuğu Kuzey Fransa'daki gizli bir yere götürme çabalarını merkeze alıyor.

Serinin hayranları Reddit'teki "Daryl'ın dizisi nasıl?" sorusuna yanıt verdi. 

Bir hayran, "Fear'ın üçüncü sezonundan bu yana evrenin geldiği en iyi nokta. Daryl Dixon'ın ikinci bölümü, özellikle The Walking Dead'in ilk sezonunu çok hatırlatıyor" ifadesini kullandı.

"Gerçekten çok iyi"

Bir diğer izleyici de şöyle yazdı:

Gerçekten çok seviyorum. Tamamen farklı bir havası ve hissi var. Gerçekten çok iyi.

Bir hayran "Muhteşem! The Walking Dead evrenine yeni bir soluk getiriyor" derken, dördüncü bir kişi de "The Walking Dead'in uzun zamandır yaptığı en iyi şey" yorumunda bulundu.

"The Walking Dead resmen dirilmiş olacak"

Serinin başka bir takipçisi de yeni diziyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Size şöyle söyleyeyim; The Walking Dead: Dead City orijinal dizinin en iyi sezonları kadar iyiydi. Yüksek kaliteli bir The Walking Dead sezonu gibi. Daryl Dixon dizisiyse bunun bir kademe üstüne çıkıyor. Eğer bu şekilde kalmayı başarırsa, The Walking Dead resmen dirilmiş olacak.

The Walking Dead: Daryl Dixon, ABD'de AMC ve AMC Plus kanallarında, Türkiye'deyse TV+'ta yayımlanıyor.


Independent Türkçe, GamesRadar, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU