Gordon Ramsay, Aptal Sandviçi adlı bir programa başlıyor

Ünlü şef 2015'teki popüler parodi skecinde Julie Chen Moonves'in kendine "aptal sandviçi" demesini sağlamıştı

Gordon Ramsay ve Julie Chen Moonves (The Late Late Show with James Corden/YouTube)

Gordon Ramsay, viral miminden esinlenilen Idiot Sandwich adlı yeni bir program sunacağını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

56 yaşındaki ünlü Britanyalı şef, 2015'te The Late Late Show with James Corden için popüler Hell's Kitchen yemek programının parodi skecinde oynamıştı.

Hell's Cafeteria adlı skeçte Ramsay, baş aşçı olma onurunu kazanma yarışında kıyasıya rekabet eden Corden ve Big Brother'ın sunucusu Julie Chen Moonves'a emirler yağdırıyordu.

Parodinin bir noktasında Ramsay, Moonves'in kafasının iki yanında iki dilim ekmek tutarak bağırıyor:

Nesin sen?

Pes etmiş görünen Moonves şu yanıtı veriyor:

Aptal sandviçi.

Bugüne kadar YouTube'da 13 milyondan fazla görüntülenme alan video, sayısız mime ilham kaynağı oluyor. Ramsay yakın zamanda People'a, bu videonun "bomba gibi" başarısının, Fox'taki yeni programı üzerinde çalışmaya başlamasına ilham olduğunu söyledi.

Nereye gidersem gideyim, bir yerlerde kendine "aptal sandviçi" denmesini isteyen küçük bir çocuk oluyor.

People'a göre Idiot Sandwich, katılımcıları para ödülü ve Idiot Sandwich unvanı için sandviç yapımında yarışmaya davet edecek.

Ramsay, son derece başarılı Hell's Kitchen programının 21. sezonunu şubatta tamamladı. Programın 22. sezonu ABD'de 28 Eylül'de Fox'ta yayımlanmaya başlayacak.

Restoran işletmecisi, People'a verdiği röportajın başka bir yerinde, eşi Tana'yla beraber Rocky adını verdikleri oğullarının 2016'daki doğum öncesi ölümü hakkında konuştu.

Ramsay, "Bu kayıpta size rehberlik edecek bir kitap yok ve bu yüzden Rocky'yi kaybetmek gerçekten zordu" dedi.

Travmanın ortaya çıkışını seyretmek, bu hayatı değiştiren bir an.

Çift, Rocky'nin ölümünden üç yıl sonra 5. çocukları Oscar'ı (şimdi 4 yaşında) kucağına aldı. Çiftin ayrıca 25 yaşındaki Megan adlı bir kızları, 23 yaşındaki Jack ve Holly adlı ikizleri ve 21 yaşında Matilda ("Tilly") adlı bir kızları var.

Tana 18 yaşındayken Ramsay'le tanıştı ve çift 1996'da evlendi. Montessori eğitimi alan bir öğretmen olan Tana artık bir yemek kitabı yazarı ve TV yayıncısı.

Nisanda GQ Britanya'ya konuşan Ramsay, en küçük oğlunun ailede bir şef olması için "tek umudu" olduğunu söyleyerek espri yapmıştı.

Ramsay diğer çocukları hakkındaysa, "Tutkularını bulmaları gerekiyordu ve bunu başardıkları için daha fazla gurur duymam mümkün değil" demişti.

Sanırım oğlum Oscar [o zamanlar üç yaşındaydı] ailede bir şef olması için son umudum. Onu yatağa lanet bir çırpma teli ve kepçeyle beraber yatırmaya başladım.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU